torstai 23. heinäkuuta 2015

MAC, Bobbi Brown ja Jo Malone Helsinki-Vantaalla sekä Tukholman Arlanda

Kuulkaas nyt on superuutisia, sillä Helsinki-Vantaan lentokentälle on kesäkuun lopussa avattu uusi kosmetiikkamyymälä, joka myy MAC:ia, Bobbi Brownia, Jo Malonen parfyymeja ja Tom Fordin meikkejä ja tuoksuja. Valikoimaan kuuluvat myös luksusmerkki La Mer ja luonnolliseen ihonhoitoon keskittyvä Origins
Helsinki-Vantaa on uudistunut viime vuosina paljon. Lentokentän tax free -myymälät myytiin syksyllä 2014 kansainväliselle ketjulle, jolloin suosikkini Finnair Shop lähtöportilla 28 lakkautettiin. Annan kaiken tämän nyt kuitenkin anteeksi, sillä Finnair Shopin vanhalle paikalle tulivat nyt nämä ihanat huippumerkit, joita on tähän asti ollut vaikea saada. 

Lähin MAC:n myymälä on ollut tietääkseni Kööpenhaminan lentokentällä, Jo Malone mm. Brysselissä ja Tom Ford Lontoossa Heathrowlla.

Hki-Vantaan myymälässä on MAC:n konseptin mukaisesti oikeat Makeup Artistit (MUA) palvelemassa, ja hintojen pitäisi olla vähän halvemmat kuin Stockmannilla. Bobbi Brownilta pitäisi saada myös Instant Pretty -pikameikkejä ja MAC:ilta meikkiopastusta. 

Englantilaisen Jo Malonen luksusparfyymit ovat suosikkejani. Minulla on ihanat Rose Water & Vanilla ja Peony & Blush, jotka tuovat iloa jokaiseen arkipäivääni.
Jos tässä ei ollut vielä riittävästi hyviä uutisia, niin katsokaapas tätä!

Victoria's Secret: "opening soon!".

Victoria's Secretin suppeamman valikoiman tuoksumyymälät ovat levinneet Euroopan lentokentille nyt kovaa vauhtia. Muutama vuosi sitten sellainen oli vain Amsterdamin kaukolentoterminaalissa, nyt Victoria's Secret on jo mm. Tukholman lentokentällä ja ruotsinlaivoilla.
Tukholman Arlandassa on aina ollut hyvä kosmetiikkatarjonta, mutta jag är ledsen, nyt se kyllä häviää Helsinki-Vantaalle MAC:n, Bobbi Brownin, Jo Malonen ja Tom Fordin takia.

Hämmästyin kyllä, kun huomasin Arlandan terminaali 5:ssä (Norwegian lentää sieltä, Finnair huonommasta terminaali 2:sta) amerikkalaisen Bath & Body Worksin, jota en ole koskaan aiemmin nähnyt Euroopassa tai lentokentillä. 

Onkohan tämä vastaus Victoria's Secretin agressiiviselle laajentumispolitiikalle, sillä ainakin USA:ssa Bath & Body Works kilpailee samoilla vartalotuotemarkkinoilla?
Muita lentokentillä harvinaisia merkkejä Arlandassa on amerikkalainen Kiehl's. Sitä saa terminaali 5:n isosta tax free -myymälästä. 

Kivaa ja erikoista on Arlandassa myös se, että ruotsalaisen Make Up Storen meikit ovat näkyvästi esillä. Make Up Storella on isot standit ja valtava valikoima kaikkien terminaalien tax free -myymälöissä.
Neljäs harvinaisuus Arlandassa on hollantilainen vartalonhoitotuotteita ja huonetuoksuja myyvä Rituals, jolla on myymälöitä myös Tukholmassa mm. Sturegallerianissa ja NK:lla.  

Ritualsilla oli hienosti oivallettu, mitä lentokenttäasiakas haluaa ja tarvitsee, sillä testereinä oli hyllyjen päissä nimenomaan käsivoiteet. Imagine Rose Milk & Cherry Blossom tuoksui ihanalta.

Jättekiva Stockholm, mutta Helsinki-Vantaa voittaa kyllä nyt!

2 kommenttia:

  1. Mulla on kamala matkakuume muutenkin, mutta nyt on sen lisäksi hinku pelkästään lentokentällekin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun matkakuumeeseen auttoi jo pelkkä Tukholman matka. Lentäen se on tosi kätevää, kestää alle tunnin ja mm. Norwegianilla on hyviä lentotarjouksia. Mutta myös jo pelkkä lentokentällä käyminen on ihanaa: joskus voisin mennä pelkästään sinne vaikka vaan kahville. Nythän siellä on myös Starbucks turvatarkastuksien ulkopuolella, joten se olisi helppo toteuttaa. Tax freen meikkeihin pääsee kyllä käsiksi vain matkustamalla. :)

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)