perjantai 3. heinäkuuta 2015

Kuumaa: lisää kesän meikkikokoelmia

Oi, lämpö ja high summer eli kesän paras aika ovat täällä!

Kesän meikkikokoelmista ihailin jo aiemmin Dioria ja Guerlainia (juttuni täällä).
MAC:n kesän Wash & Dry -kokoelman mainoskuva on aivan fantastinen!

Ihan kuin itsepalvelupesula jossain Harlemissa New Yorkissa kuumana kesäiltana 1970-luvulla.

Vähän erikoinen aihe meikkikokoelmalle ovat kyllä nuo misut afroissaan, uimapuvuissaan ja korkokengissään meikkailemassa kesken pyykinpesun, mutta ehkä kaikki muut vaatteet ovat pesussa, ja siinä pyykin valmistumista odotellessa on nimenomaan hyvää aikaa parannella meikkiä ja levittää huulipunaa.

Wash & Dry -kokoelman meikitkin on nimetty pesula-teeman mukaan: esim. Hot/Cold Lipglass, Laundry List Lipglass, Steam Heat Lipstick, Tumble Dry Lipstick ja Warm Wash Shadow.

Very cool!
Yves Saint Laurentin kesäkokoelma sisältää perinteisesti voimakkaita ja kirkkaita värejä, jotka sopivat parhaiten ranskalaisten naisten hyvin ruskettuneelle iholle.

Tänä vuonna Saharienne Ete/Summer 2015 -kokoelman teemana on "The Seductive Heat of Marrakech". YSL on viime aikoina kiitettävästi ammentanut inspiraatiota muotitalon historiasta ja sen perustajan Yves Saint Laurentin elämästä.

Desir de Jour -kevätkokoelman taustalla oli Catherine Deneuven Belle de Jour -elokuva (Päiväperho) vuodelta 1967, johon Yves Saint Laurent suunnitteli puvustuksen (juttuni kevätkokoelmasta täällä). Marrakech taas viittaa Marokkoon, jossa Yves Saint Laurentilla oli lomatalo.

Hyvin kuumaa!
IsaDoran Beach Club -kesäkokoelmassa minusta erityisen viehättäviä ovat kynsilakat: keltainen Sunray, vaaleansininen Aquamarine, persikanvärinen Peach Club ja aniliininpinkki Pink Glow.

Luomiväripaletin nimi on ihanasti Surf & Sun ja mainoskuvan meikissä siitä on käytetty violettia yläluomella ja turkoosia alaluomella. Turkoosin luomivärin alla on todennäköisesti vedenkestävä Perfect Contour Kajal Mint.   
Eipä sitten muuta kuin beachille!

Rannalle ja kesämeikkien kanssa yhteen sopii esim. Superdryn ihana San Fran -hellemekko. 

2 kommenttia:

 1. Isadoran Aquamarinea olen ihastellut myös minä. Terkkuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. IsaDoran kesäkokoelman kynsilakat olivat kyllä todella herkullisen väriset! Olisin voinut ottaa ne kaikki! Erityisen hienolta näytti myös sähäkän aniliininpinkki Pink Glow.

   Kiitos paljon, iloisia kesäterkkuja myös sinne! :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)