sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Le Afro

Katsokaapas tätä:
Tässä on MAC:n kesän meikkikokoelman Wash & Dry -mainos (tarkempi juttuni täällä). 

Ja tässä on heinäkuun Glorian kansikuva (kuvaaja Elina Simonen, tyyli Mari Kosunen ja kampaus Anna Lyles/Coutier Remix ja Garnier).

Fantastiset värit ja tyyli molemmissa kuvissa, mutta mitä niistä voi päätellä? Ainakin, että Le Afro on muotia, myös valkoisilla tytöillä.

Minulle on kerran tehty afro kun olin hiusmallina Maker Academyn kampauskurssilla (juttuni täällä). Se oli todellinen fashion hair. Lähdin seuraavana päivänä afrossani Amsterdamiin katsomaan taidemuseoita, ja joka paikassa minua pysäyteltiin ja afroani kehuttiin. Se oli myös hyvin helppo matkakampaus (ja kesälomakampaus? festarikampaus?), hiuksia ei tarvinnut pestä 4 päivään. Kunhan aamulla vain vähän pöyhi afroa taas muhkeammaksi. Tummaihoiset sanovat tästä toiminnasta kai "pick your afro". 

Afrosta pitäisi saada mieluiten 360 asteinen pöyhkeä pallo tai sitten kuten huippukampaaja Tom Wennerstrand sanoi minun afrostani, "Paris Vogue -tyylinen" muotoiltu kampaus. 

Afro olisi myös hyvä sadepäivän tekeminen. Se on suhteellisen helppo tehdä myös itse. Tarvitaan vain hengettömiä hiuspinnejä, mahdollisesti suoristusrauta ja vähän aikaa. Ohjeet löytyvät Maker Academy -jutustani, tai vielä tarkempina esim. tästä Youtube-videosta.  

Ladies, let's rock the Afro this summer!

2 kommenttia:

 1. Aina muistelen sun afrojuttua kaiholla! Vitsit, kun omaan tukkaankin jaksaisi joskus väkertää. Nyt tää olisi vähän lyhyempikin, niin jospa joskus tylsänä päivänä... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kun muistat sen! Afro oli kyllä hienoin kampaus joka minulla on ikinä ollut. Pitäisi joskus uudelleenkin pyytää kampaajalta sellainen johonkin juhliin. :)

   Afroa ei ole vaikea tehdä itsekään, tietysti paksuun tukkaan se on työläämpi. Voisi tehdä myös yhdessä kaverin kanssa, niin että toinen tekisi taakse, jonne se on vaikeampaa näpertää. Vaikeinta on minusta kuitenkin saada valmiiseen afroon se fashion-muoto, siinä auttoi Tom Wennerstrandin neuvoma osittainen kiinniletitys.

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)