lauantai 29. lokakuuta 2011

Suuri Rooman kosmetiikkapostaus: Osa 1 Sephora

Ollakseni tiukassa kosmetiikan ostokiellossa, ostin aika paljon kosmetiikkaa Roomasta, don't you think?






Puolustuksen puheenvuoro on sitten se, että holtitonta osteluani rajoitti kuitenkin edes yksi periaate: sain ostaa vain sellaista, mitä ei saa Suomesta.

Roomassahan on kaikki suurta, ja sen vuoksi tavoistani poiketen jaoin myös tämän jättipostauksen kahteen osaan.

Ensin tutustutaan Sephoran valikoimaan, ja seuraavassa osassa on sitten MAC ja Italian oma merkki Kiko.

Roomassa on ainakin kolme Sephoraa. Yksi on pääostoskadulla Via del Corsolla, toinen on vähän sen ulkopuolella Via del Tritonella ja kolmas päärautatieasemalla Stazione Terminilla.






Via del Corson liike, joka on kuvassa iltahämärässä, on pienin ja sekaisin sekä sieltä olivat monet tuotteet loppu, johtuen varmaan suuresta kävijämäärästä. Tritonen liike on suuri ja miellyttävä ja Stazione Terminin Sephora siisti, vaikka sijaitseekin maan alla lähellä metroa. Yllättäen vietin aika paljon aikaa näissä kaikissa.

Sephorassa on all the normal works; Lancomet ja Diorit ja muut selektiiviset. Lisäksi siellä myydään Sephoran omia tuotteita, joiden pitäisi olla ihan laadukkaita, ranskalaista erinomaista Make Up For Everia sekä minua eniten kiinnostavia amerikkalaisia merkkejä Urban Decayta, Too Facedia ja Benefitia. Ne ovat the pyhä kolminaisuus of Sephora!

Luulinkin aiemmin, että Sephora on amerikkalainen ketju, mutta nyt minulle selvisi, että se onkin alun perin ranskalainen. Se on vain niin laajasti levittäytynyt USA:han, yhteensä yli 500:lla liikkeellä.






Ystävälleni toin hänen pyynnöstään Sephoran omia body buttereita.

Ystäväni oli ostanut Sephoran vartalovoita viimeksi Pariisin Sephorasta turkoosissa purkissa ja ihastunut täysin. Sen vuoksi hän sai nyt lisää Sephoran Super Supreme Body Butteria vaatimattomassa melkein 500 ml:n jättitölkissä. Lisäksi valitsin hänelle mielestäni ihanan trooppisen tuoksuisen Guava Passion -vartalovoin vähän pienemmässä 200 ml:n purkissa.

Pääsen varmaan testailemaan näitä ystävältäni. Jännityksellä odotan, ovatko nämä parempia kuin suosikkini The Body Shopin herkku Coconut Body Butter.

Sephorassa olisi myös ollut kookosvartalovoita. Tuoksuttelin myös sitä turkoosissa purkissa olevaa merellistä vartalovoita, jota ystävälläni oli ollut aiemmin, mutta pidin enemmän hedelmäisestä ja makeasta Guava Passionista.

Sephoran Super Supreme Body Butterin hinta oli 17,50 euroa ja pienemmän Guava Passion vartalovoin 11,00 euroa. Ei siis mitenkään hirvittävän kallista, kun Body Shopinkin 200 ml vartalovoit maksavat normaalisti 17 euroa. 






Eniten olin innoissani Sephorassa myytävästä Urban Decaysta.

Vuonna 1996 Californiassa perustetun Urban Decayn tunnuslause on "Beauty with an Edge", ja heidän ensimmäinen mainoskamppanjansa kysyi: Does Pink Make You Puke?

Urban Decay on tunnettu rohkeista, räiskyvistä väreistään sekä myös siitä, että se nimeää meikkinsä vähemmän söpösti urbaanien esikuviensa mukaan eli esim. Gunmetal, Oil Slick, Smog, Morphine, Rehab, Stalker ja M.I.A. eli Missing in Action ovat UD:n luomivärien ja rajauskynien nimiä.

Urban Decay on siis kosmetiikkamaailman Vivienne Westwood ja punk.

Aiemmin olen käyttänyt Urban Decaylta vain sen legendaarista silmämeikinpohjustajaa Eyeshadow Primer Potionia.






Sitä ostinkin lisää varastoon. Hinta oli 16 euroa, eli täysin sama hinta kuin lookfantastic.comissa, josta olen sitä yleensä tilaillut, mutta siihen tulee vielä postikulut päälle.

Urban Decay Primer Potionin perinteinen, mutta vähän hankalanmallinen "potion" on nyt uudistunut tavalliseksi tuubiksi. Ensin olin uudistuksesta innoissani, koska vanhasta pullosta on ollut hankala saada loppuvaiheessa tavaraa ulos. Nyt tulinkin toisiin ajatuksiin, sillä vanhan pakkauksen kanssa selvisi sotkematta sormiaan kun siinä oli aplikaattori. Uuden kanssa joutuu vähän kikkailemaan. No, ehkä kestän. 






Toinen tuote, jonka ehdottomasti Urban Decaylta halusin, oli Urban Decayn kehutut 24/7 Glide-on -silmänrajauskynät.

Eniten olisin halunnut ruskean Whiskeyn, joka alunperin tuli Urban Decayn huikean suositun Naked-luomiväripaletin kanssa yhdessä mustan Zero-rajauskynän kanssa.

Glitz & Glamin Minnalla on Naked-paletista tämä Whiskey/Zero -versio ja olen ihaillut Whiskeya hänen meikeissään. 

Oma Naked-palettini on kuitenkin valitettavasti myöhempää tuotantoa, joten siinä oli korvattu kaksipäinen 24/7 -rajauskynä minulle täysin tarpeettomalla Good Karma -siveltimellä. 

Ruskeaa Whiskeya ei kuitenkaan Rooman Sephoroissa ollut. Muutenkin lähes kaikki tarjolla olleet 24/7 -kynät olivat jostakin syystä kovin glitterisiä.






Viimein kysyin apua ystävälliseltä miesmyyjältä ja hän suositteli minulle tummanruskeaa Rockstar-kynää. Se menee aika paljon violettiin, joten myyjän mukaan se sopii vihreisiin silmiini erinomaisesti. Itse ihastuin lisäksi viininpunaisen glitteriseen 1999 -rajauskynään. 

Hintaa Urban Decayn 24/7 -rajauskynillä oli Sephorassa 16 euroa. Lookfantsussa ne maksavat slightly less eli 14,80 euroa (+ postikulut), eli samoilla tonteilla kyllä ollaan.   

Tuo 24/7 kynien nimessä ei muuten ole mikään vitsi. Itse kuljin kaksi päivää Roomassa eri väristen UD:n kynien swatchit kädessäni, sillä ne eivät tahtoneet lähteä millään pois. Varmaan kyllä silmämeikinpoistoaineella irtoaa paremmin.



      


Minulla on ollut matkaluomiväripalettina Urban Decayn Naked siitä lähtien kun sen joskus viime keväänä ostin.

Kuulin tosin, että jotkut eivät uskalla ottaa arvokasta Nakediaan matkoille mukaan koska pelkäävät sen rikkoutumista. Minusta se on taas loistava juuri siihen käyttöön, sillä sillä saa loihdittua meikkejä sekä päivä- että iltakäyttöön, lämpimän- ja kylmänväristen asukokonaisuuksien kanssa. Lisäksi suoraan paletissa ovat vaaleat korostusvärit ja tummat rajausvärit, joten matkalle ei tarvitse sen lisäksi mukaan oikeastaan muuta kuin rajauskynän ja ripsivärin.

Ja bonuksena Nakke mahtuu vielä juuri täydellisesti MACn sivellinpussini sivutaskuun, ihan kuin se olisi sitä varten suunniteltu! Pitää joskus vielä esitellä tämä ihme teille!

Anyway, Roomassakin havaitsin tekeväni meikin mieluiten Nakedin kahdella värillä: hohtavanlämpimillä Sinilla ja Toastedilla. Yhtenä aamuna hotellissa niillä meikkaillessani sain loistavan ajatuksen: Nakedhan on koottu Urban Decayn suositummista neutraaleista väreistä, joten miksi en ostaisi niitä myös kokonaisina luomiväreinä. 



  


Hankin siis alastomat suosikkini ihanat Sinin ja Toastedin täysikokoisina. Lisäksi halusin jonkun tummemman varjostusvärin, joten päädyin punertavan ruskeaan Roachiin (hurmaavaa!), jota ei Nakedista löydy.

Jouduin kyllä pulittamaan näistä aikamoisen omaisuuden eli 16 euroa kappaleelta. Se on yhteensä enemmän kuin uuden Nakedin hinta, 40 euroa.






Mutta totuus on, että elämä on ensimmäkseen neutraaleilla nudeilla ja ruskeilla meikkailua, joten sikäli uskon että näistä ihanuuksista on iloa ja hyötyä pitkäksi aikaa.

Urban Decay -ostokseni olivat vielä sattumalta aivan samoissa sävyissä Rooman GAPista ostamani pehmoisen punertavanruskean paidan kanssa.







Urban Decayn lisäksi Sephora myy toista erinomaista amerikkalaista meikkimerkkiä Too Facedia. Jos kuitenkin standien koosta voi jotakin päätellä, niin Urban Decay on ainakin Roomassa suositumpi.

Vuonna 1998 Hollywoodissa perustettua Too Facedia ei myöskään saa Suomesta. Ennen sitä myytiin Tukholmassa, mutta ei enää. Nyt lähin paikka taitaa olla Kööpenhamina.

Jos Urban Decay on rock, punk ja mielikuvituksellisen kokeileva, Too Faced on pelkkää hattaraa ja sokeria. Too Facedin tunnuslausekin on Hollywood glamiin sopivasti "Why be pretty when you can be gorgeous?". 






Olen haaveillut jo pitkään Too Facedin Snow Bunny -aurinkopuuterista/highlighterista.

Ystävälläni on se, ja hän ei ole väsynyt ylistämään sen valoisaa ja lämmintä hohtoa.

Mikäs siis sopisi tänne Pumpulipupuun paremmin kuin hohtavan ihana Snow Bunny?

Hintaa tällä pupusella oli 26 euroa.

Mielenkiintoisena detaljina muuten, että ystäväni Tukholmasta ostettu Snow Bunny on rasiassa, jossa sanotaan Caribbean in a Compact, ja ystäväni Lumipupussa lukee muistaakseni myös peilissä Too Facedin loistava tunnuslause. Minulta nämä suloiset yksityiskohdat puuttuvat, mutta hei, ei haittaa, ihana tämä Lumipupunen on joka tapauksessa! 






Vaalean Snow Bunnyn lisäksi Too Facedilta löytyy myös kaksivärinen Sun Bunny (best seller!), tummempi Beach Bunny ja vedenkestävä Aqua Bunny.  

Snow Bunnya Too Faced kuvailee näin:

Get that skin perfecting, subtly sun-kissed glow that, before now, could only be achieved by the Snow Bunnies who hit the ski slopes of Aspen for a day of downhill frolicking.

Sopii hyvin, sillä minä en pidä talvesta ja laskettelusta. Mutta pupuista pidän, totta kai, varsinkin tästä ihanasta Lumipupusta!






Kolmantena mielenkiintoisena Sephorassa myytävänä amerikkalaisena merkkinä on nostalgialla ratsastava, aavistuksen ehkä jopa hipahtava Benefit.

San Franciscossa 1970-luvun lopussa perustettu Benefit harrastaa samantyyppisiä oivaltavia ja hauskoja tuotenimiä kuin Too Faced. Tunnetuimpia ovat varmaan "Hello Flawless!" -meikkipuuteri, Dr. Feelgood -huulirasva ja BADgal lash -ripsiväri. Lisäksi Benefitin tuotekuvissa on 1940- ja 1950-luvun vintage pin up -henkeä.

Rooman Sephoroissa oli merkitty lapuilla tuotehyllyihin viisi parhaiten myyvää tuotetta.

Ykkösenä oli Benefitin They're Real! -ripsiväri. Kakkosta en etsinnöistäni huolimatta löytänyt. Kolmosena oli Sephoran oma valtava meikkipaletti ja nelostilan jakoivat Urban Decay Naked -luomiväripaletti ja Benefitin The POREfessional ihohuokosia peittävä voide. Viitosena oli Make Up For Everin Extra Black Mascara. 

Halusin kokeilla jotakin noista top sellereista. Olen sitä mieltä, että suuri yleisö ei yleensä ole väärässä, eli jos joku tuote myy poikkeuksellisen hyvin se yleensä on myös poikkeuksellisen hyvä, tai sitten sillä ei vain ole siinä tuoteryhmässä kilpailijaa.

Luulen, että Benefitin ihohuokosia peittävä The POREfessional-voide on juuri tällainen. 






Hinta oli aika suolainen 32 euroa. Mutta en ole koskaan kokeillut mitään Benefitin meikkejä, joten mielenkiinnolla testaan tämän. Koen nenukkani ihohuokoset vähän ongelmallisiksi, joten niihin ajattelin tätä sivellä. 






Viimeisenä vielä Sephoran kiinnostavat samplet.

En oikein tiedä mikä tuo näytteidenjakopolitiikka oli, kun välillä niitä sai ja välillä ei. Luulen vähän, että italialaiset saivat joka kerta, mutta turisteilla taisi olla vähän heikompaa.

Rakastan näytteitä, minusta on ihana testailla kaikenlaisia uusia juttuja, ja lisäksi ne ovat oikein käteviä matkoilla.

Tässä siis Algenistilta (never heard!) anti-age seerumi, Cliniquelta Facial Soap/Clarifying Lotion/Moisturizing Lotion -setti, kaksi Sephoran omaa primeria ja meikkivoide sekä Italiaan sopivasti liittyen Trussardi Donna parfyymi. Tässä kohtaa kyllä luulen, että ajateltiin sitä turistia! 

keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Beyoncé Heat -arvonnan voittaja!

Sillä aikaa kun minä matkailin Roomassa, teillä oli täällä käynnissä ihana arvonta.

Eli palkintonahan oli naisellinen, mantelikeksin tuoksuinen Beyoncé Heat -suihkugeeli, voidemaista parfyymia sisältävä Beyoncé Heat -sormus, tuoksunäyte Beyoncé Heat -parfyymista (tuotelahjoja Beyoncé-tuoksujen maahantuojalta Berneriltä) sekä yllätyksiä Roomasta.






Rooman tuliaiset näkyvät tässä kuvan alalaidassa, eli kaksi kynsilakkaa milanolaiselta kosmetiikkamerkki Kikolta, johon mm. Lazy Dynamiten Nekku ihastui Roomassa käydessään.

Itsekin ihan villiinnyin Kikon kaupassa Via del Corsolla, mutta esittelen muut ostokseni sieltä myöhemmin.






Yritin valita kynsilakat Kikolta vähän Heat-hengessä.

Vasemmanpuoleinen oranssinpunainen on hehkuvan kuuma glitter-pakkaus. 

Oikeanpuoleisessa flakies-lakassa on puolestaan turkoosina, liilana, keltaisena ja pinkkinä peilaavia lastuja.

Tosi ihania molemmat!






Kikon lastulakka muistuttaa aika paljon Goshin vastaavaa, kuuluisaa Rainbow-kynsilakkaa.

Rainbown lastut heijastavat vain enemmän keltaiseen ja oranssiin, kun Kikossa taas on vähän kylmempi ja jäisempi fiilis. 

Playing with Polish kirjoitti muuten mielestäni juuri tästä samasta Kikon kynsilakasta.






Teeman mukaisesti kaivoin teille kätköistäni nähtäväksi myös laulaja Beyoncén menneisyyttä, eli kaksi levyä Beyoncén Destiny's Child (1990-2005) ajoilta.

Ensimmäinen on loistava The Writing's On The Wall (1999) ja toinen Survivor (2001).

Täytyy kyllä sanoa, että Beyoncé oli aika kuuma pakkaus jo silloin!

Beyoncén myöhemmältä soolouralta minulla ei ole yhtään levyä, vaikka pidänkin kovasti erityisesti hänen alter egostaan Sasha Fiercesta.

Mutta nyt sitten siihen arvontaan.

Herra Pumpulipupu sai jo melkein potkut onnettaren paikalta arvosteltuaan edellisen arvonnan järjestelyjä, mutta nyt olosuhteiden pakosta annoin armon käydä oikeudesta, ja hän "sai" taas suorittaa arvonnan.






Arvontahattuna toimi tällä kertaa aito Islandsmössa, eli perinteinen islantilainen todella lämmin hattu, jossa on tuollaiset flätatkin eli letit korvien kohdalla. Kolla! Äitini toi sen minulle tulen ja jään maasta Islannista vähän aikaa Eyjafjallajökullin (joo, kuka osaa kirjoittaa tuon?!) kuuluisan tulivuorenpurkauksen jälkeen, ja se on lämpimimpiä hattuja jotka omistan.  

Kuvassa muuten vilahtaa myös itselleni Kikosta ostamani kalpean kultainen glitterkynsilakka. Tarkempaa esittelyä siitäkin seuraa myöhemmin.






Ja ta-daa, arvonnan voitti:






Ihana Serrated B Serrated Beauty -blogista!

Kuumat onnittelut sinulle!

Lähetän sinulle s-postia pian, tai voit myös lähettää minulle postiosoitteesi sähköpostiini pumpulipupupupu@gmail.com niin laitan Beyoncé Heat -tuotteet ja Kikon kynsilakat postiin.

Toivottavasti nämä kivat tuotteet lämmittävät sinua kylmässä ja pimeässä talvessa, joka valitettavasti kohta alkaa!

maanantai 24. lokakuuta 2011

Kauneusmessut 2011

Täällä Pumpulipupussa ollaan nyt vähän hunningolla, eli Beyoncé Heat -arvonnan voittaja on vielä valitsematta ja Rooman ostokset esittelemättä, mutta koska olen niin innoissani, haluankin kirjoittaa tähän väliin Kauneus- ja Muotimessuista 2011 Helsingin Messukeskuksessa, joissa vierailin tänään.







Päivä alkoi hienosti kun olimme Tyttö ilman helmikorvakorua -blogin ihanaisen Sonian kanssa seuraamassa klo 11.00 Beauty Point -lavalla meikkitaiteilija Tintti Alankon Trendimeikistä taidetta -esitystä.   






Meikkimalli oli pukeutunut hienoon, vähän dramaattiseen mustaan korkeakauluksiseen mekkoon, ja Tintti Alanko teki hänelle koko ajan samaan aikaan selostaen siihen erinomaisesti sopivaa vihreä-tummanharmaa-mustaa silmämeikkiä.

Mielestäni esityksen otsikko kertoi kaiken, eli meikki alkoi trendimeikkinä, mutta lopulta siitä tuli taidetta, niin hieno meikki oli.







Sain kauniilta mallilta ystävällisesti luvan julkaista nämä meikkikuvat täällä blogissa, kiitokset siitä hänelle!






Kaukaa meikki näytti aika tummalta, melkein mustalta. Mutta ihanasti välähti tuo vihreä sävy sieltä aina kun malli sulki silmänsä.

Käsittämättömän kaunista! Kyllä meikkaus on myös taidetta, tämä esitys todisti sen! 

Kuuntelimme myös meikkitaiteilija Mariela Sarkiman haastattelun klo 11.30 Beauty Point -lavalla. Mariela Sarkima markkinoi uutta kirjaansa Make Up Bible ja Kauneusmessuilla oli myös mahdollisuus päästä Sokoksen osastolla osallistumaan Make Up Bible LIVE meikkikiertue -meikkaustapahtumaan.






Sokoksen osastolla oli meikkauspisteet 20 meikkioppilaalle, joihin oli valmiiksi aseteltu We Care Icon -meikkejä ja Marielan Cailapille suunnittelemia siveltimiä. 

Ideana oli siis, että Mariela Sarkima neuvoi ja opasti, ja osallistujat opettelivat tekemään itselleen meikin ohjeilla. Toimii varmasti paremmin niin, kuin että ammattilainen meikkaisi ja vain selostaisi samaan aikaan. Tekemällä oppii!

Aiheina olivat samat kuin Sokosten kiertueellakin, eli kasvojen ja kulmakarvojen muotoilu, 5 minuutin pikameikki, smoky eyes ja silmän muodon tasapainottaminen silmämeikin avulla. 

Smoky eyes -meikkiopastukseen oli kuulemma ollut kovimmat ruuhkat. Minua olisi kiinnostanut myös tuo silmän muodon tasapainottaminen silmämeikin avulla ja kulmakarvojen muotoilu, oikein hyödyllisiä aiheita.

Seuraavaksi meillä oli aikaa vähän kierrellä messuosastojakin.






Essien ja Zoyan lisäksi OPIlla oli tarjolla varsin kattavat kokoelmat erilaisia kynsilakkoja sekä yksittäisinä että erilaisina paketteina.

Paras tarjous olivat mielestäni nämä korissa olevat OPI Texas Collectionin keväältä 2011 kynsilakat hintaan 5 euroa.

Melkein jo sorruin, sillä minulla on vanhastaan heikkous kaikkeen countryyn vivahtavaan. Texas Collectionin kynsilakoilla on upeat nimetkin: tuo vihreä on Don't Mess With OPI, vaaleanruskea on San Tan-Tonio ja oranssi aivan mahtava Y'all Come Back Ya Hear?

Suosikkini oli punainen Big Hair, Big Nails. Tuo mieleen pitkäaikaisen suosikkini countrylaulaja Dolly Partonin, jolla todellakin on big EVERYTHING.

Olen tykkäillyt Dolly Partonista Steel Magnolias -elokuvasta lähtien (1989), jossa hän esitti kauneussalongin omistajaa Truvyä, joka oli naisellinen nainen sydän paikallaan. Muistan vieläkin elokuvasta Truvyn kuuluisan linen "Well I'm gonna paint my front door red and change my name to Elizabeth Arden.”.

Tiedän, että sen Elizabeth Ardenin punaisen oven pitäisi vieläkin olla New Yorkin Fifth Avenuella, ja sen takana ylellinen Elizabeth Arden -kauneushoitola. Elizabeth Ardenillahan on samanniminen parfyymikin, ja myös Ardenin kuuluisimman tuotteen Eight Hour Creamin 80-vuotisjuhlaversiossa vuonna 2010 oli saman punaisen oven kuva. Muistan sen, koska ostin sen syntymäpäivälahjaksi ystävälleni viime vuonna.

No mutta, nyt takaisin Kauneusmessuille.

Seuraava ehdoton kohokohta oli ihanien kosmetiikkabloggarien tapaamisen klo 13.15 jälkeen suuren suosikkini malli Saimi Nousiainen-Hoyerin esiintyminen Fashion Lounge -lavalla klo 14. Taikka itse asiassa säntäsin kesken kivan bloggaritapaamisemme katsomaan ihanaa Saimi Hoyeria, sillä minun oli vain aivan pakko taas nähdä hänet, tykkään hänestä niin valtavasti.

Olen nähnyt Saimi Hoyerin esiintyvän muutaman kerran livenä ennen tätä, ja minusta hän on aina loistava.






Tällä kertaa Saimi Hoyer haastatteli Elle-lehden vuoden meikkitaiteilijaksi valitsemaa Janne Suonoa.

Haastattelu päättyi yllättäen siihen, että Saimi Hoyer antoi luottomeikkaajansa Janne Suonon piirtää itselleen kulmakarvat.






Oola-laa, loistavaa viihdettä!





Ihana Saimi antoi minulle myös ystävällisesti luvan julkaista nämä kuvat hänestä.

Ja huomaatte varmaan, kuinka kamera rakastaa Saimi Hoyeria, kun minunkin täysin amatööritaidoillani hänestä saa näin upeita kuvia.






All right, you go girl! And when you go, go in these shoes, ihanat!

Yksi messujen kivoimmista osastoista (ja ihanimmista nimistä!) oli Royal Pinkilla, joka myi mm. kovin kiinnostavaa, suloista Ciatéa.






Himoitsin erityisesti noita keskellä näkyviä Ciatén käsivoiteita. Niitä oli kolmessa herkkutuoksussa: Spiced Apple & Cinnamon, Lemon & Cream ja Manzano Banana & Caramel.

En nyt vielä hankkinut niitä, sillä ne olivat aika tyyriitä, mutta varmasti kyllä tulevaisuudessa.

Tyttö ilman helmikorvakorua -blogin Sonia ja Sensaisti -blogin Terhen sen sijaan ostivat tuota Ciatén alimpana näkyvää White Chocolate -kynsilakanpoistoainetta, jonka hellävaraisuuden ja tehokkuuden lisäksi pitäisi tuoksua - valkosuklaalle! Koska kynsilakanpoistoainetta on kerran pakko käyttää, niin voiko ihanampaa olla?






Kävimme myös Carpelan Cosmeticsin, joka maahantuo mm. Essien kynsilakkoja, kiinnostavalla messuosastolla tutustumassa erityisesti Youngblood-mineraalimeikkisarjaan.

Youngblood kiinnostaa minua kovasti. Siinä ovat olleet suosittuja tuotteita kuulemma erityisesti meikkipohjat ja silmänympärysvoide, jota kehuttiin aivan loistavaksi.

Youngbloodia myydään nimittäin aika lähellä työpaikkaani Willhelmsin apteekissa Kasarmitorilla. Willhelmsin apteekki on muutenkin kosmetiikasta kiinnostuneen apteekissa kävijän paratiisi, joten taidanpa pistäytyä siellä heti huomenna tutkailemassa tarkemmin myös Youngbloodia.

Willhelmsin apteekki on tehnyt apteekissa käynnistä hauskaa huvia, sillä Youngbloodin lisäksi siellä myydään Essien kynsilakkoja ja Natuviven hedelmäisentuoksuisia ihonhoitotuotteita.






Carpelan Cosmeticsilla myytiin myös Essien roosa-nauha kynsilakkoja, jotka olivat aivan ihanan mansikkajäätelön värisiä. Bonuksena niiden pitäisi vielä tehdä käsistä ruskettuneemman näköiset!

Sitten olikin omien ostosteni aika.

Jo viime vuonna harkitsin ostavani messuilta hyvässä tarjouksessa ollutta loistavaa L'Occitanen käsivoidetta.






Onneksi sama tarjous oli tänäkin vuonna, eli L'Occitanen Sheavoi käsi- ja jalkavoiteet 17,50 euroa, kun normaalihinta on tuo 22 euroa.

Tarjous on hyvä, sillä L'Occitanen voiteiden hinta on Helsinki-Vantaan lentokentällä 19 euroa ja Silja Linen laivalla 19,50 euroa. Tosin Sokoksen 3 + 1 -päivillä niitä myytiin tänä syksynä jopa hintaan 14,90 euroa. Se on varmasti paras näkemäni tarjous ikinä. Mutta kyllä 17,50 euroakin on hyvä hinta.





Aiemmin olen käyttänyt L'Occitanen kermaisen ylellistä Shea -jalkavoidetta. Nyt ostin siis sen käsivoideversion.

L'Occitane Shea -jalkavoide on valittu useana vuonna amerikkalaisen In Style -lehden vuoden parhaaksi jalkavoiteeksi. Tänä vuonna tittelin vei käsivoiteiden sarjassa L'Occitanen Shea-käsivoide. Erinomaista tavaraa siis.






Ostokseni mukana sain L'Occitanelta myös ihania näytteitä.

Vasemmalla kasvovoide ja kasvovesi, keskellä ruusu-vartalovoide ja oikealla shamppoo ja hoitoaine.

Tämä on juuri messuilla parasta. Kiinnostavia uutuksia, hyviä messutarjouksia ja ihania näytteitä kaupan päälle!






Näytteeksi sain myös minulle uudelta, virolaiselta Puhas Loodus -merkiltä ikääntymistä estävän yövoiteen.

Saamani esitteen mukaan voide sisältää viinirypälesiemen- ja oliiviöljyä. Lisäksi voiteesssa pitäisi olla hyaluronihappoa, sheavoita, kehäkukkauutetta ja luontaisia öljyjä. Kuulostaa tosi kiinnostavalta, joten saa nähdä miten tämä toimii!

Ostoksilla olin Kauneusmessuilla nähtävästi aikalailla käsivoidelinjalla, sillä ostin L'Occitanen Shea-käsivoiteen lisäksi myös puolalaiselta kosmetiikkamerkki Ziajalta messutarjouksesta tuplapaketin herkullisen tuoksuista Cocoa Butter -käsivoidetta.






Ziajan käsivoiteet olivat messuilla lähes käsittämättömän edullisia: 3,95 euroa kahden kappaleen pakkaus. Tarjolla oli Cocoa Butterin lisäksi oliivi- ja vuohenmaitokäsivoidetta.

Siihen hintaan voiteen ei tarvitse olla edes kovin ihmeellistä, mutta Cocoa Butter tuoksui kyllä todella hyvälle, ja lisäksi tuntui imeytyvän ihan ok nopeasti. Pienen silikonisen kalvon se jättää iholle, niin kuin kanssani voiteita analysoineet blogittaret Pretty Sweet -blogin Mirssiina ja Shiny Nail Artin Shiny totesivat.

Mutta hei, tähän hintaan ei sekään haittaa!






Ziajalta tuli myös näytteitä, eli Natural Olive kevyt kasvovoide ja Goat's Milk päivävoide. Näistä oliivivoiteen pitäisi olla kosteuttavampi ja sopia jopa atooppiselle iholle kun taas vuohenmaidon pitäisi kiinteyttää aikuisempaa ihoa. Mielenkiintoista kokeilla molempia! 

Aivan ihana messupäivä oli, ja siitä lämpimät kiitokset erityisesti messuilla kanssani  vouhottaneille ja viihtyneille ihanille naisille Tyttö ilman helmikorvakorua -blogin Sonialle, Sensaisti -blogin Terhenille, Karkkipäivä -blogin Sannille, Sinistä Pintaa -blogin Hellinille, Pretty Sweet -blogin Mirssiinalle, Shiny Nail Art -blogin Shinylle ja Piece of Panda -blogin Pandalle!




  


Kuvassa messuilla kehuja keränneet Sonian ihanat Irregular Choicen kengät.

lauantai 22. lokakuuta 2011

Kauneusmessuille sunnuntaina

Tänä viikonloppuna 21.-23.10.2011 ovat Helsingin Messukeskuksessa jo ainakin täällä Pumpulipupussa paljon odotetut Kauneus- ja Muotimessut. Muita messuiluaiheita ovat lisäksi Terveys, Nordic Hair ja Gold Silver Watch.







Pidämme samaan aikaan messuilla ihan epävirallisen tapaamisen kaikille ihanille kosmetiikka- ja kynsibloggareille huomenna sunnuntaina 23.10.2011 klo 13.15 Bubbly Choco Barissa Fashion Loungen vieressä. Lämpimästi siis tervetuloa, olisi tosi kiva tavata teitä kaikkia!

Olen aika myöhässä tämän kutsun kanssa, mutta toivottavasti luitte asiasta jo rakkaiden kanssablogittarien Tyttö ilman helmikorvakorua Sonian ja Glitz & Glam Minnan -blogeista.







Tämä kuva on Tyttö ilman helmikorvakorua Sonian viime vuonna ottama Fazerin Bubbly Choco Barista. Tarjolla on siis kuohuviiniä, suklaata ja kosmetiikkajuttuja, voisiko olla parempaa!

Tykkäsin viime vuonna messuilla eniten juuri esiintymislavojen Fashion Loungen ja Beauty Pointin ohjelmasta sekä tietysti päämuotinäytöksestä. Tosi kiinnostavia haastatteluja ja aiheita, kuten tänäkin vuonna. 


Huomiselle ajattelin ainakin seuraavaa ohjelmaa:

11.00 Beauty Point: Trendimeikistä taidetta. Huippumeikkaaja Tintti Alanko ja uusimmat trendit.
11.30 Beauty Point: Meissä jokaisessa asuu taitava meikkaaja. Haastattelussa meikkaaja-maskeeraaja, Make up bible -kirjan tekijä Mariela Sarkima.
12.00 Halli 5: Muoti 2011-2012 Fashion Show.
13.00 Fashion Lounge: Haastattelussa suunnittelija Katri Niskanen.
(13.15 Bubbly Choco Bar: Kosmetiikkabloggaajien tapaaminen.)
13.30 Fashion Lounge: Haastattelussa suunnittelija Minna Parikka.
14.00 Fashion Lounge: Elle Style Awards 2011 -gaalan tunnelmia ja kuulumisia, haastattelijana Elle Style Awards -gaalan juontaja Saimi Hoyer.
14.30 Beauty Point: Täsmämeikki iän mukaan. Oletko 20+ tai 40+? Tule katsomaan millaisen meikin samanikäinen meikkaaja tekee Kauneus & Terveys -lehden lukijalle.
15.00 Vuohenmaitoa, merilevää... Mistä löytyvät parhaat luonnolliset ainesosat hellimään ihoasi. Tuotepäällikkö Anniina Väinämö, Ziaja/Face Helsinki, kuuntelijoille ilmainen matkakoon voide.
15.00 Fashion Lounge: Trendit kevät 2012. Palkitun My o My:n näkemykset ensi kevään muodista.
15.00 Halli 5: Sim Magic Hairshow featuring fashion bloggers.
17.00 Fashion Lounge: Taviksesta tähdeksi! Muodonmuutos taviksesta illan säkenöivimmäksi naiseksi 15 minuutissa huippustylistin avulla. 


Kuten huomaatte, kiirettä pitää jos aion kaikkiin näihin kiinnostaviin esityksiin ehtiä. Lisäksi vielä muutama kiva juttu on ohjelmassa päällekkäin.

Näiden lisäksi minun pitäisi varmaan mennä katsomaan myös klo 16 Fashion Loungeen Upeana valokuvissa -esitys, jossa tyylikonsultti Leena Sarvi ja stylisti Tommi Peltonen kertovat miten tuot parhaat puolesi esiin valokuvissa, heh heh.

Myös messuosastoilla on mielenkiintoista nähtävää. Etukäteen eniten odotan meikkitaiteilija Mariela Sarkiman Sokoksen osastolla We Care Iconin tuotteilla tekemiä meikkauksia julkkiksille. Lisäksi kivoilta vaikuttavat Yves Rocherin osasto, jossa meikkitaiteilijat tekevät Elle Style Awards 2011 Lookkeja katsojille ja jossa voi voittaa vuoden meikit sekä luonnonkosmetiikkamerkki Laveran osasto, jossa tuotteita esittelee ihana Karkkipäivän Sanni.   

Messut ovat huomenna sunnuntaina auki klo 10-18 ja liput maksavat aikuisilta 14 euroa ja opiskelijoilta 10 euroa. Lokakuun Elle-lehden välissä tuli muuten myös kuponki, jolla saa 4 euron alennuksen normaalihintaisesta aikuisten lipusta. Eli minäkin pääsen messuille opiskelijahintaan, oh how nice! 

Varmasti tulossa on ihana päivä, kauneusjuttuja ja muotia koko rahalla!

torstai 20. lokakuuta 2011

La Rooma & Sephora, MAC ja Kiko

Muistakaa osallistua Beyoncé Heat -arvontaan alla, osallistumisaikaa on vielä perjantaihin 21.10.2011 klo 23 asti!


Varoitus: tämä seuraava postaus saattaa aiheuttaa some serious matkakuumetta.

Olen nimittäin parhaillaan Roomassa, jossa kaikki on kaunista.






Maailman kaunein suihkulähde, Fontana di Trevi, piileskelee pienellä aukiolla vanhojen talojen keskellä. Ensin kuuluu kulman taakse vain solina, ja sitten aukeaa talojen välistä loistava näky: valtava, ihana, käsittämättömän kaunis valkoinen suihkulähde.

Kävelin eilen myös Via dei Condottia, jonne on ladattu kaikki big guns of italian fashion:

Prada, Gucci, Armani, Valentino, Fendi, Bvalgari, Max Mara, Miu Miu, La Perla ja muut. Joukossa ovat myös kaikki Ranskan suuret nimet Chanel, Dior, Hermès, Céline. Uskomatonta, kuinka paljon yhden kadun varrelle voi mahtua maailmasta luksusta.

Rooma on edelleen caput mundi, maailman keskus, ainakin mitä tulee muotiin. Ja italialaisille on tärkeää la bella figura, eli viehättävä ulkomuoto, hyvä vaikutelma ja kaunis käytös.

Mutta teitähän kiinnostaa varmaan eniten, että mitä kosmetiikkaa täältä caput mundista löytyy. And boy do I got news for you: 






Sephora!

Kiitos paljon vinkistä lukijani Jonna!

Kun pääsen kotiin näette mitä kaikkia ihanuuksia olen ainakin kolmesta eri löytämästäni kaupungin Sephorasta ostellut. Ja ennakkotietona, että "jonkun verran" on tullut ostoksia tehtyä, sillä sain jo putiikkiin kanta-asiakaskortinkin.

Yksi Sephora on aina matkani varrella rautatieasemalla Stazione Terminilla, ja olen vieraillut siellä nyt joka päivä, ainakin kerran päivässä.

Valitettavasti kuitenkaan Shu Uemuran maailmankuuluja ripsentaivuttimia ei löydy Rooman Sephoroista, sen verran laajasti olen jo kysellyt ympäriinsä. Mutta Urban Decay, Too Faced ja Benefit löytyy, ainakin!







MAC!

Tämä Via del Corsoa lähellä oleva liike on valitettavasti ollut jo kahtena iltana sinne vihdoin ehdittyäni suljettu.

Olisin kysellyt sieltä MAC Me Over -kokoelman Social Light -huulikiiltoa, jota en löytänyt enää ainakaan Kööpenhaminan lentokentältä ja Helsingin Stockalta.

Ehkä huomenna onnistaa ja liike on auki.







Ja sitten vielä Via del Corsolla milanolaista edullista mutta erinomaista, hyväpigmenttistä ja trendikästä kosmetiikkaa myyvä Kiko, jonka minulle neuvoivat Lazy Dynamiten Nekku ja Sinistä Pintaa -blogin Hellin.

Kiitos tytöt, aivan mahtava vinkki!

Villiinnyin täysin täällä, mistä pääsee onnellisesti osalliseksi myös arvonnan voittaja, sillä hänelle on luvassa kivoja tuliaisia myös Rooman Kikosta.

Buona notte belle! La bella, bella Italia...

maanantai 17. lokakuuta 2011

IsaDoran tuotelahjat ja Beyoncé Heat -arvonta!

Olin toissa perjantaina yhden lempparimeikkimerkkini IsaDoran kutsumana Voicen Muotiviikolla ja ennen sitä pidetyssä IsaDoran syyskokoelman Forest Groove -esittelytilaisuudessa. Yhtenä teemana oli myös laulaja Beyoncén nimikkotuoksujen esittely.

Aivan kuin kaikessa siinä ihanuudessa ei olisi ollut vielä kylliksi, niin sain IsaDoralta vielä kotiinviemiseksi goodie bagin täynnä tosi kivoja tuotteita.  






Musta bagikin, jossa tuotteet olivat, vaikuttaa oikein kätevältä. Se on sisältä kovitettua muovia ja ulkoa nahkaa, joten siinä on hyvä säilyttää meikkejä, jotka kaipaavat kuljetettaessa vähän pehmusteita ympärilleen. Sopii hyvin minulle, joka matkustan nykyään aika paljon, että ei tarvitse pelätä esimerkiksi sydän syrjällään matkalaukussa pyörivien kallisarvoisten luomivärien puolesta.

Ja sisältä bagi olikin sitten täynnä toinen toistaan ihanampia tuotteita.






Beyoncén tuoksuista sain aurinkoisen Heat Rush eau de toilette -tuoksun, joka ilmestyi nyt loppukesästä Suomessa.

Tuoksu on makea, hedelmäinen ja tyttömäinen, oikein hyvä.

Virallisen kuvauksen mukaan:

Beyoncé Heat Rush herättää välittömästi huomiota passionhedelmästä, veriappelsiinista ja brasilialaisesta kirsikasta koostuvalla pirteällä alkutuoksulla. Tuoksun sydän kätkee sisäänsä Beyoncén naisellisen puolen. Herkkä kukkakimppu on koottu sekoittamalla harkitusti yhteen keltaista tiikeriorkideaa, mangon kukkaa ja kiinanruusua. Vivahteikas ja vetovoimainen jälkituoksu kätkee sisäänsä aavistuksen tiikkipuuta, meripihkaa ja brasilialaisen auringonlaskun inspiroimaa myskiä.

Hei, brasialainen auringonlaskuhan kelpaa aina!

Lisäksi sain Beyoncén ensimmäisen nimikkotuoksun, naisellisemman ja mausteisemman Heatin suihkugeelinä sekä rubiininpunaisen Heat-sormuksen, joka sisältää Heat-parfyymia voidemaisena.

IsaDoralta saamani tuotteet olivat ensinnäkin Big Bold Super Volumizing -ripsiväri. Sen luvataan olevan täydellinen harjan ja massan yhdistelmä, jolla saa ripsiin välittömästi volyymiä. Big Bold Mascaran täyteläisen, kermaisen koostumuksen pitäisi peittää ripset täydellisesti ja saada aikaan tuuheuttava efekti.

Kokeilin jo aiemmin keväällä IsaDoran taivuttavaa Flashy Curl -ripsiväriä ja tykkäsin kovasti. Mielelläni siis testaan myös tämän Big Boldin, jospa sekin yllättäisi yhtä positiivisesti. 

Aiemmin olen luottanut erityisesti IsaDoran luomiväreihin, kynsilakkoihin ja huulipuniin, mutta nähtävästi he osaavat ripsiväritkin.  







Sitten kaikkein ihanin, eli sain myös IsaDoran syyskokoelmasta Forest Groove kaksi luomiväripalettia: vihertävän ruskean 84 Forest ja harmahtavan hopeisen 80 Precious Pearls.

Aiemmin olen jo ostanut kuvassa vasemmalla näkyvän 81 Cool Browns. Nyt sain siis nuo kaksi muutakin, eli oikeanpuolimmaisen Forestin ja alalaidan Precious Pearlsin.

Forest Grooveenhan IsaDora teki tällaisia uudenmallisia kolmen luomivärin pressattuja kohopaletteja. Onneksi niiden laatu vaikuttaa olevan samaa taattua IsaDoraa kuin muissakin luomiväreissä.

Trioja on nyt ilmestynyt muuten näiden syyskokoelman palettien lisäksi enemmänkin kauppoihin. Valikoimaan kuuluvat nyt myös vihertävä 82 Khaki Green, lämpimänruskea 83 Havanna Browns ja violetti 85 Purple Vain. Ne ovat niin uusia, että niitä ei näy vielä IsaDoran nettisivuillakaan.

IsaDoran Eye Shadow -triojen hinta on kaupoissa 15,10 euroa.






IsaDoran meikkitaitelija teki minulle tapahtumassa myös pikameikin tummanvihreällä Forest-paletilla kun halusin päästä kokeilemaan sitä. Ihan kivasti se sopi minulle, varsinkin iltameikkiin.

Ostolakossa-blogin suloinen Virve oli kanssani samaan aikaan IsaDoran tilaisuudessa. Hänen bagissaan oli luomiväripaleteista Forest ja minulta jo ennestään löytyvä Cool Browns. Minulla oli siis erittäin hyvä tuuri, että sain juuri nuo minulta puuttuvat luomiväripaletit Forestin ja Precious Pearlsin.

Nyt minulla on siis tästä hurmaavasta syyskokoelmastakin koko luomivärisarja. Kuten kevään Fanciful-kokoelmastakin ja viime syksyn Rock Chic -kokoelmasta. Aikamoinen IsaDora suora, don't you think!






Luomiväripalettien lisäksi saimme Virven kanssa vielä IsaDoran syyskokoelmasta upean tummanvihreän glitterkynsilakan 719 Forest.

Aiemmin ostin jo syyskokoelmasta tumman viininpunaisen 642 Zinfandel -kynsilakan.

Zinfandel muistuttaa minusta kovasti Chanelin legendaarista Rouge Noir/Vamp-kynsilakkaa. Forestissa on taas vähän samaa henkeä kuin Chanelin tämän syksyn ykköskynsilakassa eli vihreän kultaisessa Péridotissa.

Kerta kaikkiaan upea ilmestys myös tuo IsaDoran Forest!

IsaDoran kynsilakkojen normaalihinta on kaupoissa 8 euroa. 

Voicen Muotiviikolla myytiin kuitenkin IsaDoran graffitikynsilakkoja ja kesän Trend Nails -kokoelman kynsilakkoja 6 eurolla. 






Muistoksi tästä kuumasta kesästä hankin niistä tämän iloisen oranssinpunaisen 193 Pure Coral.

Ajattelin, että sitä voi hyvin käyttää näin kesän jälkeenkin piristämään syksyn pimeydessä ja talven tuiskuissa. Onko parempaa pick me upia kuin kirkkaan ja iloisen värinen kynsilakka synkkänä päivänä!

Pure Coral on peittävä creme, joten se ei kovin hyvin sovi tällä hetkellä melko pitkiin kynsiini. Mutta lyhyissä kynsissä se tulee olemaan tosi söpö!

Mutta sitten siihen arvontaan, jonka toivon ilahduttavan teitä kovasti. Halusin nimittäin, että tekin rakkaat lukijat pääsisitte osallisiksi näistä ihanista tuotteista.






Palkintona on siis tuo Beyoncén Heat suihkugeeli, voidemaista Heat-parfyymia sisältävä upea sormus ja vielä pieni näyte Heat-parfyymista.

Beyoncén ensimmäinen nimikkotuoksu, Beyoncé Heat on vastustamattoman seksikäs ja viettelevä. Se on moderni, naisellinen tuoksu, jossa kukkien ja hedelmien tuoksut sekoittuvat metsäisiin tuoksuvivahteisiin muodostaen elegantin, intohimoisen ja puoleensavetävän tuoksukokonaisuuden.

Tuoksun aineosat
Alkutuoksu: Punainen vaniljaorkidea, magnolia, appelsiininkukka, persikka
Sydäntuoksu: Kuusaman mesi, mantelikeksi, kermainen myski 
Jälkituoksu: Sequoia-mänty, tonkapapu, meripihka.



Arvontaan voit osallistua kommentoimalla tähän postaukseen.

Toivoisin, että kertoisitte kommenteissanne mikä on vartalotuotesuosikkinne? Minä ihastuin tuolla IsaDoran tapahtumassa herkullisen tuoksuiseen, hohdetta iholle jättävään Beyoncén Heat Rush -vartalovoiteeseen, mutta en ole ehtinyt vielä kauppaan testailemaan sitä.

Arvontaan osallistumisaikaa on perjantaihin 21.10.2011 klo 23 asti.

Olen nimittäin tämän viikon Roomassa, ikuisessa kaupungissa, joten I´m going to leave you and love you once again tämän arvonnan pariin. Ja jos löydän vielä Roomasta jotakin kivaa yllätystä arvonnan voittajalle lisäksi niin toki tuon. Näin etukäteen minulle ei vain tule mieleen mitään italialaista kosmetiikkaa, mutta siitäkin saa ehdotuksia jättää tietysti.

Joten arrivederci belle tai jotakin sinne päin, ja buona fortuna!