lauantai 24. syyskuuta 2011

Kauneusviikot Stockmannilla ja Dior Forever Compact -meikkipuuteri

Hei, pahoittelen, jos joku teistä sattuisi olemaan aivan vain minun varassani tämän tiedon suhteen (no tuskin nyt kuitenkaan!). Olen nyt nimittäin aika lailla jäljessä: Stockmannilla ja Stockmann Beautyssa on käynnissä nyt syyskuussa eri tuotemerkkien omat kauneusviikot.

Merkit ovat Estee Lauder, Max Factor, Biotherm, Lancome ja Dior. Jokaisella merkillä on oma viikkonsa, jolloin on kaikkia ihania esittelyitä ja erikoisetuja siltä merkiltä.

Aikataulut ovat ja ovat olleet seuraavat:
 • 5.-11.9.2011 Estee Lauder (valitettavasti jo loppunut)
 • 12.-18.9.2011 Max Factor (valitettavasti jo loppunut)
 • 14.-18.9.2011 Biotherm (valitettavasti jo loppunut)
 • 21.-25.9.2011 Lancome
 • 26..9.-2.10.2011 Dior

Ja jos yhtään lohduttaa, niin tämä homma meni kyllä puoliksi ohi minultakin, vaikka rakastan kaikkia tällaisia tapahtumia!

Äitini oli nimittäin saanut kutsun Estee Lauder -viikolle 5.-11.9.2011. Olin itse sen viikon Kroatiassa, joten sain kutsun äidiltäni vasta sunnuntai-iltapäivänä 11.9.2011.


Ei siinä muuten mitään, mutta kutsun (på svenska, jag beklagar) mukana tuli lappunen, jolla olisi saanut lahjaksi Estee Lauderin Sumptuous Extreme Bold Volume Lifting Mascaran (arvo 17 euroa).

Olisin tosi mielelläni kokeillut sitä, ja minua harmitti hirveästi, että sain kutsun liian myöhään. Äitini ei ollut edes varmaan avannut kutsua, joten hänkään ei voinut hakea minulle ripsiväriä.

Muina Estee Lauder -etuina esiteltiin uutta Idealist Even Skintone Illuminator -seerumia. Lisäksi jos olisi ostanut Estee Lauder -tuotteita yli 100 eurolla olisi saanut kaupan päälle meikkilaukun, jossa oli 6 tosi kivaa matkakokoista tuotetta.

Muutenhan minulla ei ole juurikaan kokemusta Estee Lauderin tuotteista, mutta kesällä haaveilin heidän Bronze Goddess -aurinkotuotteistaan. Kallistuin kuitenkin sitten lopulta valinnassani Clarinsiin, ja nyt on jo vähän liian myöhäistä Bronze Goddesseille. Mutta ensi kesänä sitten aion ehdottomasti  kokeilla niitä, sen verran ihanilta tuotteilta vaikuttivat!

No, itse sain sitten lohdukseni kutsun ensi viikon 26.9.-2.10.2011 Dior viikolle. 

Jotenkin muuten tuntuu, että aika satunnaisesti nuo kutsut tulivat. Miksiköhän äitini sai nimenomaan kutsun Estee Lauder -viikolle ja minä Dioriin, sanokaapa se. Eli miksi minä en saanut kutsua esim. Max Factoriin tai ihanaan Lancomeen, joiden tuotteita olen kuitenkin Stockalta viime vuosina jonkun verran ostellut? Kun Dioria muistan ostaneeni Stockalta viimeksi joskus 2000-luvun puolivälissä yhden luomiväripaletin, alesta Incognito-viisikon. Tai ehkä he vain ajattelivat, että nyt on korkea aika houkutella tuo muikkeli taas tänne Dior-ostoksille, kun se tykkää siitä kuitenkin.

Dior-kutsun mukana tuli lappunen, jolla saa lahjaksi Diorin One Essential -seerumin (5 ml, arvo 17 euroa). Se ei ole minulle lainkaan tuttu ennestään, sen sijaan Diorin HydrAction seerumia olen joitakin näytteitä kokeillut. Mutta totta kai lähden koittamaan, kaikki uusi kiinnostaa aina!

Ihana juttu tuo, että kutsun mukana tulee aina joku kiva lahja, joka houkuttelee ostoksille!

Minua on kuitenkin jäänyt kiinnostamaan, että mikä olisi ollut Lancome-viikon kutsun mukana tullut etu, tietääkö joku? Ei kai vaan uusi Lancome Hypnose Doll Eyes -minimaskara, joita ovat saaneet mm. Cosmopolitanin tilaajat? Minä jäin nimittäin surukseni siitä huvista aivan paitsi, kun ei meitä Gloria- ja Elle -lehden tilaajia muistettu millään ihanilla Lancomeilla, nyyh.


Tuon lahjaseerumin lisäksi mielenkiintoisinta Diorin kutsussa oli se tieto, että Diorin Diorskin Forever -meikkituotteet ovat uudistuneet. Minähän olen vannoutunut Dior Diorskin Forever Compact -meikkipuuterin käyttäjä, ja se on nyt myös uudistettu.

Aavistelinkin jotakin tällaista, sillä Kicksissä olivat kesäalessa ensin tavalliset Dior Diorskin Forever Compact -meikkipuuterit (vasemmalla), ja sen jälkeen uudet tuttavuudet minulle, eli tuollaiset refill-pakkaukset (oikealla).

Yhden refillin ostinkin, sillä hinta oli minusta oikein hyvä verrattuna koko puuterirasian ostoon.

Diorin meikkipuuterit maksavat lentokentällä, josta omani yleensä ostan, tällä hetkellä 40,40 euroa. Kicksin alessa tuo refillin hinta oli vain 31,85 euroa (normaalisti kyllä 45,50 euroa), eli todellakin kannatti ostaa pelkkä refill! Harmi vaan, että en ole aiemmin nähnyt niitä myynnissä missään, vaan olen aina joutunut ostamaan koko puuteripakkauksen uudelleen.


Tässä vielä meikkiblogissa ehkä harvinaisempi kuva, eli näette miltä tuote näyttää kun sitä on ahkerasti käytetty yli puoli vuotta. Useinhan kuvaillaan vain aina niitä uusia, kauniita tuotteita, mutta todellisuus on usein valitettavasti tätä.

Eli tuohon melkein tyhjään koteloon vain nyt tuo uusi refill tilalle. Diorin laadukkaat ja viimeistellyt puuterirasiat kestävät vielä hyvin uudenkin käyttökierroksen, varsinkin kun tuon refillin mukana tuli vielä uusi levityssienikin.

Olen kyllä tykännyt Diorin Forever Compact -meikkipuuterista todella paljon, joten toivottavasti se ei ole uudistunut ainakaan huonompaan suuntaan.

Forever Compact peittää todella hyvin, mutta ei näytä silti paksulta pakkelikerrokselta, vaan aika luonnolliselta.

Olen muuten lueskellut Mariela Sarkiman uutta meikkikirjaa Make Up Bible juuri siihen kohtaan asti, jossa kehutaan meikkipuuterin sopivan erityisesti meikin korjailuun. Olen aivan samaa mieltä. Käytän Diorin meikkipuuteria nimenomaan pitkin päivää ongelmallisimmiksi kokemiini nenään, otsaan ja leukaan. Olen jopa helpottanut elämääni niin paljon, että minulla on yksi näitä meikkipuutereita aina töissä ja yksi kotona, joten minun ei tarvitse kuljetella niitä edes takaisin.

Stockan esitteen mukaan Diorskin Forever Compact -meikkipuuteri on uudistunut nyt niin, että hoitavat ainesosat on yhdistetty puuterikoostumukseen. Myös rasia on muuttunut niin, että tuo levityssieni on puuterin vieressä, kun se oli ennen puuterin yläpuolella, niin että rasia oli paksumpi, kun se nyt on puolestaan leveämpi. Hyvä vaan, niin uudistuneen tuotteen ainakin tunnistaa.

Hintaa uudella Diorskin Forever Compactilla on Stockalla huikeat 64,80 euroa. Itse en aio sitä todellakaan siihen hintaan ostaa, vaan hankin sitten uuden lentokentältä kun nuo edelliset loppuvat.

Diorskin Forever Compactin lisäksi on uudistunut hoitavampaan suuntaan myös Diorskin Forever Fluide -meikkivoide, jos joku sitä käyttää (53,80 euroa).

Vähän kyllä jännittää tämä jo ennestään hyvien tuotteiden muuttelu. Rakkaista vakkareistani saman kohtalon ovat kokeneet hiljattain myös Clarinsin luomivärit ja Color Quench Lip Balm -huulivoiteet.

Toivottavasti nämä kaikki uudistukset olisivat hyvään suuntaan, muuten on taas aloitettava alusta uusien suosikkituotteiden etsintä, hohhoijaa!

6 kommenttia:

 1. Olen yhden kerran käynyt Diorin lanseeraamassa kauneusillassa. Olin koko porukan (n. 20 hlö) nuorin jäsen ja koin olevani aivan väärässä paikassa. Rouva-ikään ehtineet muut osallistujat ja yli nelikymppiset konsultit tuntuivat olevan ihan eri aaltopituudella ja vaikka ilta oli periaatteessa kiva, en välttämättä menisi uudelleen.

  Omaa harmitusta lisäsi vielä se että juuri julkaisua odottanut kausilook ei ehtinyt kauneusiltaan joten se juttu jota oikeasti eniten odotin putosi kokonaan pois ohjelmasta.

  Sensain ilta johon myös osallistuin ja jossa oli huomattavasti enemmän osallistujia (isompi varattu tila) oli taas ihan mielenkiintoinen ja tykkäsin kovasti sveitsiläisestä konsultista joka teki yhdelle osallistujalle iltameikin. Sensain kauneusillan osallistujakaartiin mahtui myös paljon enemmän ikajakaumaa joten en kokenut olevani ainoa kolmikymppinen joukossa.

  Kauneusillat on ihan jees, mutta nykyään mietin ensin minkä sarjan ilta on kyseessä ennen kuin täytän ilmoittautumislapun tai jätän nimeni osallistujalistaan.

  Sinä aikana kun itse on käyttänyt/keräillyt Diorin viisikoita on niiden hinta noussut ihan hillitöntä vuosivauhtia. Aikaisemmin mainitsemasi Diorin viisikkojen hintaindeksi on oikeasti ihan tarpeen :) Vaikka pidän kovasti paleteista on niiden järkyttävä hinta oikeasti jo este periaatteellisella tasolla monelle kuluttajalle. Esimerkiksi Inglot (jolla palettien hinta on myös noussut viimeisen vuoden aikana huomattavasti) on edullisempi ja tasalaatuisempi kuin vertaa Dioriin. Tokikaan sillä ei ole samaa luksus/brändi statusta kuin Diorilla.

  Olin myös järkyttynyt uutena kokonaisuutena julkaistujen Dior trio-sävyjen hinnoista. Mulla ei ainakaan ole kiinnostusta maksaa yli 50 € kolmesta luomiväristä jonka sävyt ovat enemmänkin perinteisiä kuin uniikkeja.

  VastaaPoista
 2. Voi harmi, kun et päässyt EL:n viikoille hakemaan maskaraa. :( Tuollaiset houkuttimet vetävät varmasti yleisöä. ;) Menisin itsekin.

  Nuo refillit on kyllä hyvä keksintö. Olen itse ostellut luomivärejä refilleinä. Olen myös ajatellut tuota ekologiseltakin kannalta. Jos pakkaukset tehdään kestäviksi, niin olisi ekologisempaa jos saisi ostaa edullisemmin pelkästään sen refillin siihen omaan vanhaan rasiaan. Pieniä juttuja, mutta kun tehtäisiin pieniä juttuja kaikkialla, niin säästäisimme tätä rakasta planeettaamme taas vähäsen.

  Luin Eikon kommenttia ja mietin, että kun olen tässä lukenut hyvinkin monessa blogissa ja itsekin olen asiasta kirjoitellut, eli tiettyjen kosmetiikka brändien tuotteiden hinnoista. Kuvittelen, että jos kupla puhkea, niin ihmiset alkavat boikotoimaan liian kalliita tuotteita, joissa maksetaan suurimmaksi osaksi vain merkistä. Brändien on pakko tulla alas hinnoitteluissaan. Tässä ei enää ole mitään järkeä, kun hinnat nousevat ja nousevat, vaikka konkreettista syytä hintojen nostoon ei ole! Firmat ovat vain ahneempia ja ahneempia. :( Mutta sitten toisaalta olen itsekin ahne kosmetiikan suhteen... aina vaan saatava lisää ja lisää kaikkea ihanaa. ;D

  Toivoisin vain, että hintojen nousussa alkaisi olla jokin raja.

  VastaaPoista
 3. Eiko: Kiitos paljon ihanasta pitkästä kommentistasi!

  Vähän samaa minäkin ihmettelin tuon Dior-kutsuni kohdalla, sillä en itse tunne vielä niin olevani esim. seerumien kohderyhmää. Käytän niitä kyllä ihan mielelläni kokeeksi, mutta en itse välttämättä ostaisi, sillä en valitettavasti huomaa oikein mitään eroa ihossani niiden käytön jälkeen.

  Mutta Diorin luomiväripaleteista ja muistakin meikeistä tykkään kyllä kovasti, joten sikäli oli tietysti kiva saada tuo kutsu. :)

  Mietin sitä asiaa vielä aamullakin, ja ajattelin, että olisinkohan saanut sen siksi, että ostin aiemmin muutamia tuotteita Stockalta Giorgio Armanilta. Eli jos Stocka luokittaa minut sen vuoksi samaan kohderyhmään Dior-rouvien kanssa, kun ei ne Armanitkaan ihan halpoja ole. Tai sitten se oli vain ihan puhdasta sattumaa että äitini sai kutsun Estee Lauderiin ja mä Dioriin. :)

  Sensai onkin minusta siitä kiva merkki, että heillä on kohderyhmässään sekä nuorempia että vanhempia naisia. Erityisesti ihonhoitotuotteissa tämä on mielestäni kivalla tavalla huomioitu. Ja Sensain värikosmetiikkakin on oikein hyvää, olen tykännyt heidän luomiväripaleteistaan kovasti. :)

  Kiva silti, että tällaisia kauneustapahtumia järjestetään. Jos esittelijä on hyvä niin kuin sulla tuolla Sensai-illassa oli, niin kyllä sitä kuuntelee ihan mielellään vaikka minkä tuote-esittelyn. Itse yritän sitten aina miettiä, että sopisiko tuote itseni sijasta esim. äidilleni tai jollekin ystävälleni, jos muuten tuntuu tylsältä. :)

  Diorin luomivärit on kyllä nykyään lähes perusteettoman kalliita. Pitkään 50 euroa oli minusta sellainen pyhä raja luomiväreissä, että sen yli ei hinnoissa menty (paitsi ehkä huippukallis Guerlain). Nythän tuo viisikoiden 66 euroa on jo todella reilusti yli sen. En tiedä ostaako sitten jotkut vanhemmat rouvat tai Dior-keräilijät tuolla hinnalla, minusta se on vain yksinkertaisesti liikaa.

  Siksi on hyvä, että Diorin luomivärejä löytää vielä muualta onneksi edullisemminkin, jos vain etsii. Toki kaikilla ei ole mahdollisuutta ostaa lentokentältä tai laivalta tax free -hinnoilla, mutta sitten ainakin säästää matkan hinnassa ja voi ehkä tuon normaalihinnan maksaakin. :)

  Kiva, että susta viisikko-indeksi on hyödyllinen. Jatkan vertailuja siis sillä perusteella ensi viikolla Helsinki-Vantaan ja Kööpenhaminan lentokentillä. :)

  VastaaPoista
 4. Minna: No eikö ollutkin harmi! Äitini ei ole kovinkaan kiinnostunut kosmetiikasta, joten hän ei tosiaan ollut edes avannut kutsua. Minusta on taas kiva aina tutustua uusiin tuotteisiin, ja erityisesti ripsiväriä olisi ollut kiva kokeilla muultakin merkiltä, kun olen vuosikausia jumittanut niin tiiviisti Lancomen ja Max Factorin ripsareissa.

  Olen ihan samaa mieltä noista refilleistä! Pahaa tekee joka kerta kun heitän jonkun kestäväksi muotoillun ja huolella valmistetun tuotteen sen loputtua roskiin, kuten nuo Diorin meikkipuuterirasiat. Ihan hyvin sen rasian voisi siitä täyttää vielä muutamaan kertaan. Mulla menee noita Diorin meikkipuutereita noin kaksi vuodessa, ja olen käyttänyt niitä jo vaikka kuinka monta vuotta. Hirveä määrä sinisiä muovikuoria turhaan, ei yhtään kiva! :(

  Tietysti jotkut kuluttajat haluavat aina uuden, puhtaan ja hienon tuotteen, mutta luulen että se ajattelu vähenee koko ajan. Ehdottomasti pitäisi olla enemmän noita täyttöpakkauksia, hirveää ja luontoa saastuttavaa muovin hukkakäyttöä muuten! Ja lisäksi siinä kuluttajakin säästää kannustimena kivasti aina muutaman euron, kun ei maksa siitä muovista tai metallista vaan vain puhtaasti niistä meikeistä. :)

  Tuo on hyvä idea tuo boikotti tuotteiden hinnannousun vastustamiseksi! Minäkään en ymmärrä, miten ne hinnat voivat koko ajan vain nousta. Luulen, että aika monelle meistä nuoremmista käyttäjistä on tullut nyt raja vastaan esim. noiden Diorin viisikoiden osalta. En vain pysty maksamaan yli 50 euroa luomiväristä, vaikka kuinka ihana olisikin, mielestäni se on kerta kaikkiaan vain liikaa. Mutta ilmeisesti joku niitä vielä ostaa... Ehkä jos ostaa sen yhden luomiväripaletin vuodessa, tuon voi vielä ilolla maksaa, mutta mielummin minä ostan ne 10 edullisempaa ja melkein yhtä hyvää. Että sori vaan, nyt on hintatoleranssi ylittynyt Diorin viisikoiden suhteen!

  VastaaPoista
 5. Moi! Muistin sinua blogissani (:

  VastaaPoista
 6. Kynsikuu: Voi miten kivaa, kiitos oikein paljon! :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)