perjantai 22. heinäkuuta 2016

Lentokentällä taas ja Dior Milky Dots

Hello darlings!

Long time no see, sorry!

Terveisiä kuitenkin Helsinki-Vantaan lentokentältä, jossa itsekin olin viimeksi liian kauan sitten, muistaakseni lokakuussa Rivieralle lähtiessäni.

Paljon ei ole kuitenkaan muuttunut, toisin kuin toisessa lempparipaikassani Helsingissä Stockmannilla, jossa on nyt remontin takia ollut vähän sanoisinko "pakka sekaisin" asuste- ja kosmetiikkaosastojen vaihtaessa paikkoja. 

Helsinki-Vantaan lentokentän pitkään jatkuneet uudistukset vaikuttavat nyt valmiilta, vaikka vielähän voi toivoa, että saamme jonkun ihanan yllättävän liikkeen lisää. Smoothie-baari tai joku kiva pikamanikyyripaikka (OPI? Essie?) olisi kyllä henkilökohtaisella toivelistallani. 

Stockmannilla OPI Nail Bar näyttää saaneen viihtyisän tilan Stockmann Herkun ja Akateemisen väliseen alakerran yhdyskäytävään päivittäiskosmetiikkaosastolle, hyvä! 

Lentokentällä se oli mielestäni muuttunut, että Terminaali 2 (se isompi, josta mm. Finnair lentää, miksiköhän näitä ei voi nimetä uudelleen loogisemmin?) isosta turvatarkastuksesta sisään tultaessa joutui suoraan Duty Free tax free -kaupan sisälle. Ei asiakkaiden kannalta ehkä miellyttävin mahdollinen ratkaisu.     
Hienoa että Duty Freessä ovat hyvin edustettuina myös isojen meikkimerkkien kausikokoelmat.

Tämä kesän ihanin on perinteisesti Dior. 

Diorin kesäkokoelman aihe on Milky Dots. Itselleni tulee polka dotseista heti mieleen ranskalainen jumalatar Brigitte Bardot ja kesäiset bikinikuvat Rivieralta hänestä. Jet set glamour!

En ole kyllä varma, mikä tämän kesäkokoelman suhde on Tukholmassa (jonne lensin) näkemääni Diorin Riviera-kokoelmaan. Ehkä Riviera oli joku pienempi välikokoelma.

Diorin Milky Dots -kesämeikissä on Välimeren azurinsinistä ja turkoosia, hiekanväristä beigeä, bronzea ja hunajameloonin oranssia. Luomiväripalettien nimet ovat houkuttelevasti Bain de Mer ja Escapade. Kuvassa näkyy vain Bain de Mer eli merikylpy. 

Aika hurja kyllä tuo mainoskuvan sininen ja oranssi silmämeikki, siitä ei kyllä tule niin BB mieleen.

Milky Dots -kokoelman teema tulee varmaan pilkkukynsistä, joissa Dior hyödyntää kynsikoristelijoiden suosimaa dotting toolia. 

Dior Polka Dots -kynsilakkoja on kolme eri paria: turkoosi pohja ja beiget pilkut (Pastilles), melooni pohja ja kirsikanpunaiset pilkut (Confettis) sekä hempeä vaaleanpunainen ja mauvet pilkut (Plumetis) (linkki Diorin sivuille). Vastaavien kynsikoristelujen tekemiseen ei tietenkään kyllä välttämättä tarvita Dioria! 

"Milky" kokoelman nimessä viittaa varmaan noiden Milky Tint -huulikiiltojen maitomaiseen lopputulokseen.  
Hirveästi lisää ei voi kyllä Helsinki Vantaan lentokentälle enää kaivata, sillä siellä on jo omassa ihanassa liikkeessään huippumerkit: Tom Fordin meikit, MAC, Bobbi Brown ja Jo Malonen parfyymit. 

MAC:ilta ja Bobbi Brownilta voi saada pikameikkejä jos aikaa on, ja Jo Malonelta käsihierontoja. 

Lempiparfyymini on englantilaisen Jo Malonen valitettavasti jo lopetettu Rose Water & Vanilla Cologne Intense. Myös Peony & Blush Suede on hyvä. Olen ostanut sen Cannesista, joten ajattelen aina Rivieraa sitä käyttäessäni. Nyt kokeilin Red Roses -parfyymia. Sekin oli aika ihana, ehkä seuraavaksi!  
Helsinki-Vantaan lentokentällä on kyllä tarkemmin ajateltuna oikeastaan jo kaikki mitä voi toivoa. 

Myös Victoria's Secret, jonka Fragrance Mist -vartalotuoksuja olen ostanut USA:sta vuosia. Suosikkini on lämmin, trooppinen ja herkullinen Coconut Passion (kuvassa oranssi-keltaiset pullot)
Kevään suurin muotitapaus Helsingissä oli Match Made in HEL: The Runway. Muotinäytös, joka pidettiin tiistai-iltana yhdellä Helsinki-Vantaan lentokentän kiitoteistä.

Kutsuvieralista oli hyvin eksklusiivinen, joten en valitettavasti ollut siellä vaikka olisin halunnut.

Muotinäytöksessä mallit tulivat ulos kiitotielle parkkeeratusta Airbus A350 -lentokoneesta.

Sama muotiteema jatkuu Finnairin uusissa hienoissa Airbus A350 -lentokoneissa, sillä niissä on taxfree -myynnissä Minna Parikan pupukorkokenkiä. 

So glamorous!   


3 kommenttia:

 1. No sepäs olisikin hyvä, jos kentän remontti olisi lopussa. Yritän normaalisti välttää H-V:n kenttää kuin ruttoa, sillä siellä on aina miljoona itämaista lontustelemassa tiellä kun olisi itselllä kiire non-Schengen -puolelle ja koneellle (Lontoo). lennän mieluummin Turusta Tukholman kautta.

  Suoraan turvatarkastuksesta tax-free -myymälään taitaa nykyään olla se asetelma joka kentällä.

  Mukavaa matkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käyn itse ikävä kyllä niin harvoin non-Schengen -terminaalissa, että sen tilanteesta en tiedä valitettavasti yhtään! Mutta pääosin Terminaali 2:sen puolella vaikutti siltä että suurimmat remontit olisi nyt tehty.

   Terminaali 2:sen MAC-Jo Malone-Tom Ford-Bobbi Brown -kauppa on kyllä sellainen vetonaula, että sen takia kannattaa Helsinki-Vantaalle matkustaa kauempaakin. :) Saamme siitä kiittää varmaan aasialaismatkustajia, muuten tällaisia huippumerkkejä olisi tuskin tänne saatu. :)

   Minusta on kiinnostavaa aina seurata lentokentällä mitä aasialaisnaiset ostavat, koska ovat sellaisia edelläkävijöitä kosmetiikkamaailmassa. :)

   En pidä yhtään siitä että suoraan turvatarkastuksesta joutuu tax free -kauppaan. Epämukavaa sekä niille jotka turvatarkastuksesta tulevat, koska joutuvat pukemaan ja säätämään laukkujaan siinä, sekä niille jotka ovat shoppailemassa. Kai se johonkin tutkimukseen perustuu, että sillä tavalla ihmiset ostavat enemmän kun ei tarvitse erikseen mennä kauppaan sisälle, mutta käytännössä ei mielestäni oikein toimi.

   Poista
 2. Kiva kuulla sinusta! Ja pikamanikyyrimahdillisuus kentällä on hyvä idea.

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)