sunnuntai 8. toukokuuta 2016

The Body Shop British Rose

Nyt on kyllä englantilaisella The Body Shopilla aivan loistava aihe uudessa vartalonhoito- ja meikkisarjassaan.

British Rose!



Mielestäni Body Shopin kannattaisi hyödyntää ja rahastaa tämä homma aivan äärimmäisyyksiin, ja tehdä jatkossa tuotteita vain tällaisilla perinteisen englantilaisilla teemoilla.  

Mulberry, Burberry ja Hunter käyttävät jo markkinoinnissaan pelkkää Englantia.




English Rose tarkoittaa sellaista Jane Austenin nuorta ja hehkuvaa vaaleaa tai punertavatukkaista tyttöä, jolla voi olla ehkä vähän pisamiakin. Tai voi English Rose olla brunettekin. Tärkeintä on vaalea kuultava iho ja punaiset ruusuiset posket. 

Tiedättehän, sellainen nuori nainen tai tyttö, joka englantilaisittain hoitaa ruusuja puutarhassa, käy hienoissa hatuissa tea partyilla ja hevoskilpailuissa sekä käyttää pastellivärejä, helminauhoja ja kukkamekkoja. 

Kuuluisia English Rosen näköisiä celebritieseja ovat nykyään mm. Kate Winslett, Emma Watson, Kate Beckinsale, Rosie Huntington-Whiteley ja Sienna Miller.




Jos olisin Body Shop, olisin valinnut näihin mainoskuviin jonkun vähän romanttisemman ja kauniimman tyylin.


British Rose -vartalonhoitotuotteet tuoksuvat modernille ja raikkaalle ruusulle. Meikkipaletissa (25 euroa) on ruusunpunaisia ja savunharmaita sävyjä, joten siinäkin on ollut inspiraationa English Rose, jolle nimenomaan ne sävyt sopivat.   

Body Shopin äitienpäiväkampanja Treat Mum Like A Queen on sen sijaan aivan loistava. Mother's Day for HM The Queen: A Royal Home Video on tässä ja British Roses for HM The Queen tässä. Kuningatar saa lahjaksi tietenkin British Rosea!

3 kommenttia:

  1. Noihin mainoskuviin olisi sopinut hyvin sellainen brittiläinen maalaisidylli, ei se väärin olis ollut... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan! Ehkä tämäkin kampanja on sitä brittihuumoria, mutta itse olisin ajatellut, että Body Shopin vakioasiakkaisiin olisi vedonnut tässä enemmän sellainen tyttömäinen, romanttinen tyyli.

      Sen sijaan noissa kuningatar-videoissa humoristinen lähestymistapa toimii, aivan loistavia! :)

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)