tiistai 14. huhtikuuta 2015

Glitterin uusi hiusopas ja ihmeaine Olaplex hiustenvärjäyksessä

Ilouutisia kevääksi sillä Glitter on julkaissut uuden Hiusoppaansa (vol 4). 

Ainakin täällä Helsingissä pidetään huomenna keskiviikkona 15.4.2015 iso lanseeraustapahtuma Forumin Glitterissä. 

Forumissa on iltapäivän ajan klo 14-18 kymmenen pikakampauspistettä, joista saa ilmaisen pikakampauksen ja vinkit kampausten toteuttamiseen Glitterin henkilökunnalta. Pikakampauksen pohja toteutetaan ilmaiseksi ja siihen suositellaan sopivat koristeet, jotka voi ostaa Glitteristä.

Lisäksi on kaikkea muutakin hauskaa ohjelmaa, kuten Meet & Greet hiusoppaassa mallina olevan ruotsalais-marokkolaisen bloggaajan kanssa, Natural Code by Lumenen kynsienlakkauspiste ja juontajana ihana (BB-)Niko Saarinen.

Kaikissa Glitter-myymälöissä vietetään myös perjantaina 17.4.2015 Hiusperjantaita, joissa luvassa on uuden Hiusoppaan esittelyä, pikakampauksia ja kampausohjeita. 


Tämän vuoden Hiusoppaan ihanin hiuskoriste on mielestäni tuo oikeanpuoleinen sulkapanta festarihiuksissa (17,90 euroa).


Minulla on myös jo kaksi edellistä Glitterin kampausopasta. 

Hiusopas on koettu selvästikin hyödylliseksi, sillä Glitteristä kerrottiin, että omansa kannattaa hakea pian, sillä oppaat loppuvat nopeasti.


Toinen kohuttu uutuus hiusrintamalla on hiustenvärjäyksessä käytettävä ihmeaine Olaplex.

Olaplex on juuri tullut Suomeen, ja sen pitäisi mahdollistaa rajut vaalennukset ja jopa hattaratukan värjääminen hiuksia vahingoittamatta.

Olaplex on uusi innovaatio, jonka kehitti USA:ssa vuonna 2014 kaksi kemistiä aivan hiusbusineksen ulkopuolelta. Teknologia perustuu hiuksen kuiturakenteen rikkisiltojen suojaamiseen ja korjaamiseen värjäyksessä tai whatever. I don't really care jos se toimii. Minulle Olaplexin olemassaolo aiheutti valtavan kiusauksen värjätä hiukset ruskeasta platinablondiksi ja roosaksi. 


Pysyin nyt kuitenkin toistaiseksi brunettena, mutta Olaplexin pitäisi suojata siinäkin. 

Olaplex laitetaan värjäyksen yhteydessä kampaamossa (35 euroa lisämaksua omassa kampaamossani) ja lisäksi sitä voi ostaa kerran viikossa tehtävää kotihoitoa varten (10 minuutiksi hiuksiin vaikuttamaan ennen pesua, 40 euroa pullo). 


Olaplex jättää värjätyt hiukset hyvin kiiltäväksi. Normaalia kuivaa frizzy-tukkaa ei ole tullut sen jälkeen ollenkaan, vaan hiukset ovat kosteutetun oloiset, ja jopa vähän ylihoidetut. Eli sanoisin kyllä, että parhaimmillaan Olaplex olisi rankkoihin vaalennuksiin.


J.K. 22.5.2015: Kun sanoin kampaajalleni, että koin Olaplexin jopa ylihoitavaksi, sain ohjeeksi, että kosteutettu ja hyväkuntoinen hius on aina parempi kuin kuiva ja lentelevä, ja että hiusten raskautta voisi kompensoida käyttämällä tyvikohottajaa ym. tuuheuttavaa, joka tekee hiuksista taas pöyhkeät. Kuulostaa järkevältä! 

2 kommenttia:

 1. Mulla tuntuu toimivan :) Yleensä tässä vaiheessa tukka olisi jo sekaisin ja likainen ym (kampaaja sanoi että ei saa pestä 48h hiuksia) mutta edelleen tukka on ilmava ja kiiltävä enkä voi olla hypistelemättä sitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiinnostavaa, että sinulla Olaplex toimii noin eri tavalla! Minulla se on tehnyt hiuksistani kyllä kiiltävät ja hyväkuntoiset, mutta samalla jotenkin raskaat ja helposti likaisen oloiset. Tai ehkä se on vain oma hiuslaatuni joka korostuu, ja vain kaipaisin muutenkin juuri sellaista ilmavuutta ym.

   Mutta mahtava keksintö Olaplex on joka tapauksessa, jos suojaa tummat hiukset vaalentamiselta. Kuinka ihanaa olisikaan, jos voisi vain vaihdella väriä miten haluaa, hiusten kunnon siitä kärsimättä! :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)