torstai 23. huhtikuuta 2015

Essie kevät 2015 Flowerista -kynsilakkakokoelma

Yleensä kynsilakkamerkki Essien kevätkokoelmat ovat olleet minusta aivan ihania. 


Mutta tämä näyttää nyt kyllä vähän oudolta.

Essie kuvailee sävyä "mantelinbeigeksi pioniksi". Nimeltään se on Picked Perfect.


Tämä on Essien mukaan "kullanbeige tulppaani". Kynsilakan nimi on Perennial Chic.

"Savukvartsiruusu", Petal Pushers.

Tuntuu vähän siltä, että Essie on ottanut liian kirjaimellisesti tämän kevään beige/nude-trendin.


Kuka voisi näistä sävyistä nimittäin arvata, että Essien kevään kynsilakkakokoelman aiheena on kukkaset ja kokoelman nimi on Flowerista?

Tämä mainoskuva on hurmaava, ja kaunis on myös kokoelman kuvassa oleva nimisävy Flowerista, "intohimoinen liila daalia".


Loput kynsilakat kokoelmasta ovatkin aivan kuin eri maailmasta, sitä ihanaa, keväistä Essieta.

Tässä on kylmä vaaleanvihreä Blossom Dandy, "mintunvihreä hortensia". Fantastinen!

Tässä tummempi Garden Variety, "siniturkoosi orkidea".

Kukkaset ovat kyllä hieno aihe kynsilakkakokoelmalle. Kuvitelkaa, miten siinä voisi väri-ilotella kaikilla hehkuvilla sävyillä. Siinä mielessä Essien näkemys kukkateemasta on kyllä mielenkiintoinen: ei mitään ennalta-arvattavaa, tylsää ja tavanomaista korallia ja vaaleanpunaista.

Viimeksi muistan että kukista inspiroituneen kokoelman teki keväällä 2013 China Glaze. Kokoelman nimi oli Avant Garden. Siinäkin oli kyllä muutama kummallinen väri, varmaankin juuri sitä avantgardea. 

Essien Flowerista-kokoelman kolme viimeistä väriä ovat kyllä todella kauniita, hehkeitä kukkasävyjä, vähän kuin jalokiviä. 

Kokoelma tulee myyntiin toukokuussa, ja kynsilakkojen suositushinta on 13,90 euroa.

6 kommenttia:

 1. Musta tää on ihan söötti kokoelma kokonaisuudessaan. CND:n Garden Muse oli myös ammentanut inspiraatiota samoilta kukkakedoilta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olin aluksi tosi yllättynyt ja vähän järkyttynytkin kun näin nuo ruskeasävyiset kynsilakat, että miten tämä voi olla Essien kevätkokoelma, ja vielä kukka-aiheinen. Asiaa mietittyäni olen kuitenkin siten mieltä, että ehkä tämä on kiinnostavampi tulkinta aiheesta kuin sellainen perinteinen ruusunpunainen ja orvokinsininen kokoelma olisi ollut, vaikka sellainen olisikin ollut minusta ihana.

   Googlasin, ja tuo CND Garden Muse näytti kyllä aika tyylikkäältä, hienoja sinisiä sävyjä! Kuin englantilaisesta puutarhasta. Myös OPI:lla oli takavuosina joku puutarhajuhla-aiheinen kynsilakkakokoelma, sekin olisi aika ihana aihe kynsilakoille!

   Poista
 2. Mantelibeige pioni - hih, onpa nimi! Väristä on vaikea sanoa näin, pitäisi nähdä livenä. Ties vaikka olisi nättikin nuden tapainen. Terkkuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Värikuvaukset olivat minusta kyllä aika outoja: mantelinbeige pioni ja kullanbeige tulppaani - en ole ikinä nähnyt mitään vastaavaa. Olisikohan Essien ollut parempi vain nyt face the music ja etsiä tähän kokoelmaan inspiraationlähteeksi jokin muu kuin kukat, kun näin tämä ei ihan toimi.

   Värit voivat kyllä sinänsä olla kauniitakin. En ole itsekään vielä nähnyt livenä, mutta nyt kokoelman pitäisi löytyä kaupoista, joten täytyy käydä kurkkaamassa. Essie on perinteisesti ollut aina hyvä nudeissa. :)

   Poista
 3. Tämä on kokoelmana ihan loistava kokonaisuus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännittävää kuulla, että olet sitä mieltä! Pehmeät nudebeiget kyllä toimivat hienosti noiden sinivihreiden sävyjen kanssa, ja fuksia-violetti tuo vähän sähköä, mutta minulla vähän tökkii tuo nimi ja aihe. En ymmärrä miten tämä liittyy kukkiin, mutta toisaalta tämä on kyllä paljon mielikuvituksekkaampi ja kiinnostavampi versio kukka-aiheesta kuin joku perinteinen vaaleanpunainen söpöily. Tyylikäs kokoelma kyllä sinänsä!

   Uskon myös, että värit saattavat olla myös paljon nätimpiä luonnossa. Essiella ei yleensä ole kovin hyvät mainoskuvat. :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)