perjantai 7. elokuuta 2015

Essie kesä 2015 Peach Side Babe -kynsilakkakokoelma

Nyt kun kesä on vihdoin täällä (haha), on varmaan ihan oikea aika tutustua Essien kesän 2015 kynsilakkakokoelmaan (* saatu L'Orealilta testiin blogia varten).

Kuuden kynsilakan kokoelmasta on nostettu nimisävyksi persikanvärinen Peach Side Babe, joka muistuttaa aika paljon Essien yhtä kaikkien aikojen suosituinta väriä Tart Decoa, jota olen itsekin himoinnut jo vuosia.

Täytyy silti kyllä sanoa, että tänä kesänä I'm not feeling tuota kevyttä persikkaa tai muitakaan haaleita värejä, vaan haikailen kirkkaampien värien perään. Ehkä koska sitä rusketustakaan ei ole tänä kesänä juurikaan näkynyt.
Tässä ovat kokoelman kynsilakat:

Peach Side Babe - aurinkoinen persikka
Private Weekend  - säkenöivä raikas valkoinen
Chillato - huurteinen pistaasi
Sunset Sneaks - mehevä punainen
Salt Water Happy - kuohuva vaaleansininen 
Pret-A-Surfer syvä merensininen  
Kesän aluksi parhaiten Stockalla oli kauppaansa tehnyt vaaleansininen Salt Water HappyVaaleansininen olikin kevään suuria muotivärejä. Mm. ruotsalaisen Hunkydoryn kevään vaatekokoelmassa oli vain sitä. 

Nyt nuo Essien siniset kynsilakat ovat alkaneet kiinnostaa minuakin. Muotipuolelta vinkkinä, että sininen taitaa olla myös syksyn It-sävyjä, sillä ainakin ruotsalainen Tiger of Sweden näytti rakentaneen koko mallistonsa sen ympärille. 

Nyt loppukesästä Essielta oli myyty standista päätellen eniten kokoelman nimisävyä persikkaista Peach Side Babea. Ehkä osasyynä on ollut tämä Sensaistin blogijuttu, jossa hän oli ihastunut nimenomaan Peach Side Babeen.

Oma suosikkini Essien kesäkokoelmasta on Sunset Sneaks, joka on melkolailla täydellinen koralli.

Siinä on vielä yksi ominaisuus yli muiden: se on huomattavan kestävä kynsillä. Ostin alkukesästä melko täsmälleen samanvärisen korallin Glory Diorin Kingdom of Colors -kevätkokoelmasta, mutta se ei kestä kynsillä puoliksikaan yhtä hyvin kuin Essien Sunset Sneaks.Kirkas koralli näyttää mielestäni ihanalta yhdistettynä hempeämpiin pastelleihin, kuten tässä vaaleansiniseen hameeseen ja vaaleanpunaiseen t-paitaan.  
Kokoelman fashion-sävy on ehdottomasti valkoinen Private Weekend. Se on puolicreme, joka sisältää vähän shimmeriä, joka ei tosin kynsillä juurikaan näy.

Näin valkoisen kynsilakan kesän alussa newyorkilaisen legendaarisen Vogue-tanssiryhmän House of Ninja tummaihoisella tanssijalla. Se näytti ihan huikean hyvältä, and those girls todella know what is fashion!
Tässä oma versioni valkoisesta kynsilakasta kuvattuna Helsingin kesäkatua vasten, yhdessä USA:sta ostettujen ihanien valkoisten leoparditennareiden kanssa! 

4 kommenttia:

 1. Punainen on aina raikas ja hyvä valinta <3

  Trendikäs valkoinen on niin kiva, mutta iiks... vaatii aivan erityistä tarkkuutta lakkaajalta. Terkkuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä. Rakastan klassista, naisellista, vähän vintage-vaikutteista punaista kynsilakkaa ja olenkin käyttänyt sitä koko kesän. Ja sama tuntuu jatkuvan nyt vain syksylläkin. :)

   Valkoinen kynsilakkakin on silti nyt aika hot, niin trendikäs. Ja sopii erittäin hyvin näin loppukesän rusketuksen kanssa, nyt kun sitä on vihdoin vähän saatu. :)

   Valkoisten creme-kynsilakkojen tapaan myös tuo Essien Private Weekend oli tosi haasteellinen lakattava. Epätasaista jälkeä, ihan pakko laittaa kaksi kerrosta, kun punaisella Sunset Sneaksilla selviäisi hätätapauksessa yhdelläkin.

   Poista
 2. Sunset Sneaks on ihana! Se on myös mun suosikkilakka Essien kesäkokoelmasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen jälkeen kun havaitsin Sunset Sneaksin erinomaisen kestävyyden, olen käyttänyt vain sitä. Eli käytännössä koko kesän. :)

   Ja tietysti auttaa myös, että väri on hehkuva, upea korallinpunainen. Ehkä innostutaan noista sinisistä sitten seuraavaksi, mutta nyt it's all about Sunset Sneaks. :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)