sunnuntai 23. lokakuuta 2016

I Love Me -messut 2016
Vaikka alunperin inhosinkin tuota messujen itsekeskeistä nimeä, täytyy sanoa että tänä vuonna siihen alkoi jo tottua.
Ja kuten messujen muotinäytöksen stailannut Teri Niitti (kuva Messukeskus) sanoi, ehkä se puhuttelee nyt meitä vähän uudella tavalla, joilla ei ole ollut kovin hyvä vuosi.

En tiedä viittasiko Teri Niitti omalla kohdallaan itseironisesti tähän kohuun (Miten meni noin niinku omasta mielestä, Teri Niitti?), jolla hän aloitti oman vuotensa, ja josta hän tuli kerralla  suurelle yleisölle tunnetuksi.

Minä sen sijaan olen pitänyt Teri Niitistä aina, ja sen jälkeen kun hän alkoi stailaamaan Muotimessujen muotinäytöksiä kolme vuotta sitten, on jo yksin muotinäytös ollut pääsylipun hinnan arvoinen (tänä vuonna 18 euroa).

Teri Niitin I Love Fashion -muotinäytöksen teema oli tänä vuonna "Be kind, it will get better" ja siinä mentiin synkistä sävyistä vähitellen valoa kohti.

Näytöslava oli aivan loistava ajatus tänne pimeään ja sateiseen pohjoiseen: vesiallas! 

Taustalla vyöryi videolla valtameri, ja mallit kävelivät vedessä välillä korkokengissä ja välillä kumisaappaissa mainostaen mm. K-Kenkää. Ympärillä oli pelkkää mustaa. 

Aivan aidot olosuhteet missä sitä muotia Suomessa käytetään! 

Musta, harmaa ja sininen näyttivät kiinnostavilta pimeässä vesilätäköitä vasten, ja näytös olikin melkein pelkkiä niitä värejä.

Malleilla oli wet look -kampaukset, eli geelillä taaksepäin vedetyt vähän rasvaisen näköiset hiukset, joissa oli hopeista glitteriä koristeena, sekä viininpunaista huulipunaa. 

Kuvassa Polina? (Suomen huippumalli haussa, anyone?). 

Kerrankin näki kunnolla, mikä muodissa tulee toimimaan marraskuisena maanantaiaamuna bussipysäkillä pimeydessä klo 08.00.

Ivana Helsingin designista sen sijaan saa aina valoa, väriä ja energiaa marraskuuhunkin. Upeita paljettitakkeja erityisesti! 

Harmi kun ihanat Ivana Helsingin perhosheijastimet olivat jo loppuneet. Jäljellä oli vain suloisia valkoisia kissanpentuneuleita ja -heijastimia.

En ostanut messuilta muuta kuin luonnonkosmetiikkamerkki Laveran vaaleanpunaisen luomivärin - 40 %:n alennuksella, jolloin hintaa jäi vähän yli 7 euroa. 02 Pearly Rose on rakastamani vaaleanpunainen, joka toimii meikissä yksinkertaisesti koko silmäluomelle levitettynä mustien rajausten ja ripsivärin kanssa. 

Laveran Pearly Rose on mielestäni parempi vaaleanpunaisen sävy kuin MAC:n Swish tai Bobbi Brownin Petal, joita molempia testailin viimeksi lentokentällä.

Paras messuvinkkini on mennä messuille sunnuntaina alkuillasta, kun alkaa olla jo vähemmän yleisöä. 

Biozellin pikakampauksiinkin oli vähemmän jonoa klo 17 jälkeen sunnuntai-iltana. Lauantaina ei olisi ollut varmaan mitään toivoa saada niitä.

Ja uusi viikko on kiva aloittaa kampaajan tekemässä löysähkössä nutturassa (tekijänä julkkiskampaaja Taavi Vuokkovaara). 


Messuilija-naisista moni lähti, kuten tässä myös edelläni kampausjonossa ollut: leaving with good hair!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi! :)